Haberler

Adliyede Hasımları Tarafından Dövüldü

Şanlıurfa'da, 25 yaşındaki İbrahim Koçak, duruşmaya katılmak üzere gittiği Adliye binasında hasımları ile çıkan tartışmada darp edildi.

Şanlıurfa'da, 25 yaşındaki İbrahim Koçak, duruşmaya katılmak üzere gittiği Adliye binasında hasımları ile çıkan tartışmada darp edildi. Dayak yiyerek yaralanan Koçak, tedavi edilmek üzere hastaneye götürülürken, olayın ardından kayıplara karışan şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor.

Esnaf olan İbrahim Koçak, kısa süre önce alacak meselesinden dolayı tartıştığı kişiler ile davalık oldu. Koçak, bugün açtığı davanın duruşmasına katılmak üzere yalnız başına Adliye binasına gitti. Koçak, duruşmanın başlamasını beklerken iddiaya göre davalı olduğu kişiler ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Koçak, 4 kişi olduğunu iddia ettiği hasımlarının saldırısına uğradı. Tekme tokat dayak yiyen Koçak, çığlıklarına koşanlar tarafından kurtarılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı. Çağrı üzerine adliyeye takviye polisler ile sağlık görevlileri geldi. İlk müdahalesi yapılan Koçak, daha sonra sedye ile adliyeden çıkarılıp ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık durumu iyi olan Koçak'ın verdiği bilgi doğrultusunda polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title