Haberler

Adıyamanlı Güreşçiler Derece Yaptı

Mardin’de düzenlenen Grekoromen ve Serbest Stil Okullar Arası Güreş Grup müsabakalarına katılan Adıyamanlı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Mardin'de düzenlenen Grekoromen ve Serbest Stil Okullar Arası Güreş Grup müsabakalarına katılan Adıyamanlı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Muş, Van, Batman, Hakkari, Siirt, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş ve Adıyaman illerinin katıldığı Güreş Grup Müsabakasında Adıyamanlı 10 Güreş Sporcusu kilosunda derece alarak bir üst tur olan Türkiye Şampiyonasında Adıyaman'ı, temsil edecek. Adıyamanlı güreşçilerin başarısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Bir gün olimpiyatlarda Adıyamanlı güreşçilerin mindere çıkacağına inanıyorum. Gençlerimizin ata sporu güreşe olan ilgileri ve elde ettikleri başarılarla her zaman gurur duyuyoruz. Mardin'de yapılan müsabakalarda önemli başarılara imza atan güreşçilerimiz elde ettikleri birincilikler ve aldıkları madalyalarla Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyaman Türkiye Mardin Muş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title