Haberler

Adıyaman Kırsalındaki Teröristlerin Listesi Yayınlandı

Güncelleme:

Terör örgütünün arananlar listesinde olup başlarına ödül konulan ve Adıyaman kırsalında oldukları belirtilen 5 kişilik terörist listesi yayınlandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Terör Aranalar Listesi'nde yer alan beş kişilik grubun fotoğrafları yayınlandı.

İHBAR EDENE ÖDÜL VAR

Adıyaman kırsalında oldukları belirtilen beş kişilik gruptan birisini gören kişiler için para ödülü konuldu. Polis ve jandarma tarafından Adıyaman merkez, ilçeler ve kırsal yerleşim birimlerine toplam 6 bin adet afiş ve broşür dağıtıldı.

KÜRTÇE VE TÜRKÇE AFİŞ

PKK/KCK Terör Örgütü elemanı olan teröristler ile ilgili olarak hazırlatılan broşür ve afişler hem Türkçe hem de Kürtçe yazılarla hazırlatıldı. İhbarların 'Alo terör ihbar hattı 140' ile 155 polis ve 156 Jandarma telefon hatları ile internet veya yazılı olarak yapılabilecekler. İhbarcıların kimlik bilgilerinin devlet sırrı olarak gizli tutulacağının belirtildiği afişlerde Adıyaman kırsalında faaliyetlerine devam ettiği bilinen PKK/KCK terör örgütü elemanlarının bilgileri yer alıyor. Adıyaman Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan afişlerde, "Halkımızın her zaman olduğu gibi devletinin yanında olacağını bilerek, teröre hep birlikte dur diyelim" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Adıyaman PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

PANRIVER:

BUNLARIN 1krş DEĞERLERİ YOK NE ÖDÜLÜ

87
4
yanıtYanıtla
GÖNDER:

WANTED VELİ DEMİRCİ ŞEFİK KORMAN ABUZER ARICA SİNAN DONAT FIRAT BERKPINAR BU HAİNLERİ GÖRENLER 155 DERHAL BİLDİRSİN

48
16
yanıtYanıtla
ADANALI:

Arkadaşlar fırsatını bulan pkk yandaşları doğru yalan propaganda yapmaya çalışıyor ve pskolojik etki yapmaya çalışıyor. Vatanını seven bunlara fırsat vermesin ve her fırsatta da gerçek niyetlerini bıkmadan yazıp insanları doğru yönlendirsin. Asker orada nasıl canı bahasına Vatanını koruyorsa sizde burada susmayarak ve gerçekleri yazarak vatanınızı koruyun

17
37
yanıtYanıtla
Adiyaman besni:

Kürdüz olene kdar

12
24
yanıtYanıtla
ÖMER:

Bence o demirtaş denilen kürt bozuntusunu ve partisindekileri assınlar ve leşini bir meydana atsınlarki millet tükürsün o tipsizin suratına.

17
4
yanıtYanıtla
Zaza adiyaman:

Adiyaman diz cokmez

9
12
yanıtYanıtla
ADANALI:

BRÜSK ve bunun gibi birkaç kişi daha tüm pkk haberlerinin altında propaganda yapmaya çalışıyor. SOyut somut hiçbir delil olmadan sokak ağzı hakaret Allah ını seven bayrağını seven bunlara pabuç bırakmasın. Tutulacak hiçbir vicdani insani ve ilmi temeli olmayan pkk ve prakavatörlerine lütfen deliller ile karşı durun berki içlerinde vicdan sahibi birileri vaz geçer en azından proveke edemezler

14
6
yanıtYanıtla
b.t:

KÜRTCE YOK BU DİL FARSCA DIR.

0
18
yanıtYanıtla
rizeli:

hahahah beni kim ihbar edecek?

6
8
yanıtYanıtla
imkan:

sadece ihbar degil vatandaş olarak gördüğü yerde öldürme yetkiside verilsin emin olun bu kalleşleri leş yapan için en büyük ödül olur

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title