Haberler

Adıyaman'da Okul Müdürüne Şiddet Protestosu

Adıyaman'da 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Özbek'in öğrenci velisinin saldırısana uğraması meslektaşları tarafından protesto edildi.

Adıyaman'da 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Özbek'in öğrenci velisinin saldırısana uğraması meslektaşları tarafından protesto edildi.

23 Nisan İlköğretim Okulu'nda öğleden sonra toplanan bir grup öğretmen, okul müdürü Ahmet Özbek'in bir öğrenci velisi tarafından dövülmesine tepki gösterdi.

Öğretmenler adında basın açıklaması yapan okulun müdür yardımcısı Halit Yapıcı, saldırıyı kınadıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Okul müdürümüz Ahmet Özbek'in maruz kaldığı saldırıyı kınamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yapılan saldırı bir şahsa yapılmış değildir. Saldırı emeğini, enerjisini, ufkunu fedakarca harcayan gönül insanlarına eğitim camiasına yapılmıştır. Ne yazık ki suçlular ellerini kollarını sallayarak gezmektedir ve ne yazık ki öğretmen arkadaşımızı cezalandırılmış ve mağdur edilmiştir. Her gün yurdun değişik yerlerinde eğitim çalışanlarına yapılan saldırı konu alan haberleri izliyoruz. Bu tip saldırılara maruz kalması bir ülkenin en üzücü olaylarındandır. Acilen okullarda güvenlik önlemleri arttırılması için resmi makamların gerekli çalışmaları yapmaları gerekmektedir."

Öğretmenler, basın açıklamasının ardından derse girdi. - Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title