Haberler

CHP Adıyaman Eski İl Başkanı HDP'ye Geçti

Güncelleme:

Adıyaman'da, CHP'den milletvekili adaylığı için il başkanlığından istifa eden ve aday gösterilmeyen Bilal Doğan, 200 akrabasıyla birlikte HDP'ye geçti.

CHP Adıyaman eski il başkanı HDP'ye geçti

ADIYAMAN'da, CHP'den milletvekili adaylığı için il başkanlığından istifa eden ve aday gösterilmeyen Bilal Doğan, 200 akrabasıyla birlikte HDP'ye geçti. 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP İl Başkanlığı'ndan istifa ederek partiden aday adayı olan Bilal Doğan, temayül yoklamasında milletvekili adayı gösterilmeyince akşam saatlerinde 200 akrabasıyla birlikte Karapınar Mahallesi'ndeki HDP seçim bürosuna yürüdü. Seçim bürosunda HDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane tarafından karşılanan Doğan ve akrabaları HDP'ye geçtiğini açıkladı. Milletvekili Birtane, Bilal Doğan ve akrabalarına partisinin rozetini takarak Bütün kimliklerin, inançların ve ezilenlerin HDP kimliği altında birleşeceğini son dönemde partilerine Türkiye'nin her tarafından katılımlar olduğunu katılımlar var. Bundan sonra da partimize katılımlar olacağını bekliyoruz dedi. Bilal Doğan ise, HDP'ye katılmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, HDP Türkiye halklarının umudu haline gelmiştir, Ak Parti hükümetinin ve faşist politikalarının, insan haklarını hiçe sayan politikalarının, insanı hiçe sayan, kendinden olmayanları herkesi hiçe sayan politikalarının sona erdirilmesi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın padişah olma sevdasının sona erdirilmesi için çözümün adresi HDP'dir. Bu onurlu mücadelede yol arkadaşınız olduğum için hepinize teşekkür ediyorum diye konuştu. Bilal Doğan, seçim bürosunda partililerin tebriklerini kabul etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mülkiye Birtane Bilal Doğan Karapınar Adıyaman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

SemsurMobil-IOS:

HDP tek kurtuluş

1
2
yanıtYanıtla
ABUZERmobilWeb@haberler.com:

Yalanını sevsınler..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title