Haberler

Adilcevaz'da 4006 Tübitak Bilim Fuarı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

İnönü Orta Okulu'nda düzenlenen fuarın açılış törenine, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Yüksek Okul Müdürü Murat Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ergün Ergören, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Fuarda konuşan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, okullarda bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin önemli olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Gürsoy, "TÜBİTAK tarafından desteklenen bu fuarlar sayesinde öğrencilerimiz, uygulamalı eğitim alıyor ve araştırma geliştirmeyi öğreniyorlar. Bu fuarların ayrıca, sosyal bir etkinlik olduğunu da düşünüyorum. Öğrencilerimiz, çok güzel projeler hazırlamışlar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum." diye konuştu.

Okul Müdürü Ertuğrul Yüzer ise, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri teşekkür ederek, özverili çalışmalar sonucu fuarı düzenlediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Gürsoy Murat Çelik Adilcevaz Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title