Haberler

Adese İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme:

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, şirket yöneticilerinin katılımıyla istişare toplantısını gerçekleştirdi.


2014 yılının ilk yarısının değerlendirildiği toplantıda önümüzdeki dönemin iş hedefleri planlandı.

Adese'nin, geleneksel olarak düzenlediği istişare toplantısında 2014 yılı faaliyetleri değerlendirildi. 30 Mayıs – 1 Haziran tarihlerinde arasında Antalya'da gerçekleştirilen toplantıda, Adese'yle ilgili değerlendirmelerin yanı sıra Türkiye ekonomisi de masaya yatırıldı. Üst yönetim ve yöneticileri bir araya getiren istişare toplantısı, İttifak Holding İcra Kurulu ve Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atila, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, genel müdür yardımcıları, birim müdür ve müdür yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.

Adese'nin 2014 yılı ilk yarı verilerinin değerlendirildiği istişare toplantısında, Ramazan ayı için yapılacak çalışmalar ve yılın ikinci yarısında gerçekleştirilmesi planlanan iş hedefleri konuşuldu.

Perakende sektöründe yoğun bir rekabetin yaşandığını belirten İttifak Holding İcra Kurulu ve Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atila "Perakende sektöründe tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de rekabet çok üst düzeyde. Yaşanan bu yoğun rekabete rağmen yatırımlarımızın ve geliştirdiğimiz iş stratejilerimizin karşılığını alıyoruz. Yılın ikinci döneminde daha güçlü bir çalışma performansı ortaya koyacağımıza inanıyorum" dedi.

2014'ün ilk yarısı için başarılı bir performans ortaya koyduklarını belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben ise; "Yaptığımız çalışmaların ve yeniliklerin karşılığını almaya devam ediyoruz. 3 gün süren değerlendirme toplantısı bizim için verimli oldu. Bu toplantıyla birlikte Adese'nin dinamizmine yeni ufuklar katacağız. Burada bulunan tüm arkadaşlarıma çalışmaları, fikirleri ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Adese yöneticileri, istişare toplantılarının ardından yoğun iş gündeminden sıyrılıp dinlenme fırsatı da yakaladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İttifak Holding Antalya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title