Haberler

Adaylığını 35 projeyle açıkladı

Güncelleme:

Van'ın Edremit İlçesi'ne bağlı Çiçekli Belediye Başkanı olan ve yeni büyükşehir yasası ile birlikte belediyesi kapanacak olan Yılmaz Kılıç, 2014 Yerel Seçimlerinde Edremit Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Kılıç, Van'da bir ilke imza atarak aday adaylığını animasyon şeklinde hazırladığı tam 35 projeyle açıkladı.

Yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça, Van ve ilçeler için belediye başkan aday adayları da başvurularını yapmaya başladı. 30 Mart 2014 tarihinde Van'ın Edremit İlçesi'nin belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Yılmaz Kılıç, Elite World Hotel'de, beş tanesi çılgın olmak üzere hazırlattığı 35 projeyi kamuoyuna açıkladı.

Ak Parti'den aday adayı olacağını açıklayan Kılıç, "Bana hayatta Ak Parti'ye oy vermeyecek olan birini göstersinler ve bir saat müddet tanısınlar. Onu Ak Parti'ye oy vermeye ikna edeyim" diyerek, bu işlerin ikna kabiliyetinin yanı sıra, güven ve hizmet etmekle mümkün olduğunu belirtti.

"HİZMETTE ONUNCU YILI GERİDE BIRAKTIM"

Belediye başkanlığı hizmetinde onuncu yılı geride bıraktığını ve köy olan Çiçekli'yi bir belde durumuna getirdiğini ifade eden Yılmaz Kılıç, "Değerli konuklar, bildiğiniz gibi belediye başkanlığımın onuncu yılını geride bıraktım. Beldemizde yaptığımız hizmetleri uzun uzun anlatmaya gerek yok. Belde belediyelerinin kısıtlı bütçesine rağmen, halkımızın, basınımızın ve beldemizi ziyaret eden misafirlerimizin takdir ve teşekkürleri çalışma azmimizi artırdığı gibi, yapılan hizmetlerin yerinde olduğu ve toplumsal ihtiyaca cevap verdiği anlamına geldiğini düşünüyorum. Hedefim halkıma hizmet olduğu için belediye başkanlığımın ilk gününden başlayarak bu güne kadar halkımla birlikte doğru işleri yapmaya gayret ettim. Halkımla birlikte hareket etmem ve güzelliklere birlikte imza atmamız neticesi olsa gerek halkımız ikinci defa aday olmam için çok ciddi baskılar yaptı. Partim adaylık verince de halkımız beni ikinci defa belediye başkanı olarak seçti. Başkanlığımın ikinci döneminde de halkımıza hizmeti halkımızla birlikte yaptık. Ben sadece kendi beldemin sıkıntılarını değil çevre köy ve mahallelerde destek isteyen tüm vatandaşlarımıza imkânlarımız nispetinde hizmet ettik. Sorunları için üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalıştık. Belde sınırlarımız dışında olduğu halde belediyemizden yardım talebinde bulunanların halkın taleplerini hiçbir zaman geri çevirmedik. Bizim belediye sınırlarımızda değiller diye hizmet etmekten kaçınmadık. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışından ötürü kapımızı çalan halkın isteğine gücümüz ölçüsünde destek verdik" diye konuştu.

"HALK İSTEDİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDUM"

Edremit İlçesi için vatandaşlar istediğinden dolayı aday adayı olduğunu anlatan Kılıç, "Hem belde halkı, hem de çevre ilçe ve köylerde yaşayan vatandaşlar son günlerde Belediyemize ziyaretlerini artırarak hizmetlerimizin devam etmesi için bir dönem daha aday olmamı istiyor. Başarının, konusunda uzman kişilerle istişarede ve yapılan başarılı çalışmaların örneklenmesinde olduğunu düşünüyorum. Halkıma hizmetin en iyisini sunmak için diğer illerde, ilçelerde, beldelerde belediye başkanlığı yapan arkadaşları ziyaret ederek onların tecrübelerinden faydalanmaya çalıştım. Yaptıkları çalışmaları ı gözlemledim. Başka illerde yapılan çalışmaları halkımın hizmetine dönüştürmeden yerel dinamiklerle fikir alışverişinde bulundum. Çalışmalarıma ondan sonra start verdim. Biraz sonra sizlere sunumunu yapacağım projelerin hazırlanmasında uzman bir ekiple birlikte çalıştık. Bu projenin hazırlanmasında i 2 genel danışman, 2 mimar, 1 peyzajcı, 1 iç mimar, 1 tarım mühendisi ve inşaat mühendisi arkadaşlarımla yerinde incelemeler yaparak bu projeyi hazırladık. Uzmanlarıyla birlikte harekete ederek Edremit ilçemizin daha yaşanılır bir hale gelmesi için yapılabilir projeler hazırladık. Yaklaşık 35 tane proje hazırladım ve bunlardan sadece 5'i bile bir ilçe için hayal edilemeyecek derecede büyük projelerdir. Sayın Başbakanımızın tabiriyle "Çılgın Projeler". Belde belediyemizin kapanması bizim hizmet aşkımıza engel değildir. Hizmet yolculuğumuza devam etmemizi isteyen halkımızın da istemlerini göz ardı edemeyeceğimizden, siz değerli parti yetkilileri ve değerli basın mensupları huzurunda Edremit Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum" diye konuştu.

"RAKİP ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Herkesin aday adayı olmaya hakkı olduğunu ve özellikle Ak Parti'den Edremit Belediye Başkanlığı için aday adayı olanlara başarılar dilediğini ifade eden Kılıç, "Partimize hizmet eden bütün arkadaşlarımızın beldemize hizmet etmek için partimizden aday adayı olma hakkına sahiptir. Benim aday adayı olduğum Edremit beldesinde aday adayı olmayı düşünen arkadaşlarımın da başarılar diliyorum. Tabi o arkadaşlarımızda biliyorlar ki, çoğu zaman bunu kendileri bile dile getirmişlerdir, Çiçekli Beldesinde yapılan hizmetler Ak Partinin başarılı belediye felsefesine uygun işler yapmıştır. Ak Parti bayrağını her zaman bir adım öne taşımıştır. Bu güne kadar yaptığımız gibi Ak Parti bayrağını daha ilerilere taşımak için aday adayı oluyoruz. Bu toplantı vesilesiyle şimdiye kadar şahsıma verilen destekten dolayı tüm parti yetkililerine, basın mensupları ve halkıma huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra da desteklerinizin devamını bekliyorum" diye konuştu.

Kılıç'ın konuşmasının ardından, slayt şeklinde hazırlanan animasyon projeler basın mensuplarına tanıtıldı. Edremit İlçesi için yeni caddeler, kültür merkezleri, meydanlar, teleferik projeleri gibi, tam 35 ayrı proje açıklandı. Projelerde detaylara aşırı gidilmediğini söyleyen Kılıç, bu projelerin kesinlikle yapılamayacak projeler olmadığını, kendisine şans tanınması halinde beş yıl gibi bir sürede Edremit'i bölgenin, hatta Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri yapmak için çabalayacaklarını dile getirdi.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Yılmaz Kılıç Çiçekli Edremit Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title