Haberler

Adanaspor Telafi Peşinde

Güncelleme:

Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel, Altınordu karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ve bu mağlubiyeti Denizlispor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Altınordu karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirterek bu mağlubiyeti Denizlispor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

Basın Sözcüsü Uzel "Denizli deplasmanında zor bir müsabaka oynayacağız. Kendi evimizde rakibimiz karşısında etkisiz bir futbol sergiledik. İnşallah bu aldığımız kötü sonucu deplasmanda alacağımız 3 puanla unutturmak istiyoruz. Her takım uzun lig maratonunda böyle şanssızlıklar yaşar. Yeniden bir seri başlatmak adına puanla dönmemiz gereken bir müsabaka oynayacağız" dedi.

U21 İLE ÖZEL MAÇ

Adanaspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürürken U-21 takımı ile hazırlık maçı yaptı. A takımın 4-0 kazandığı maçta girdiği ikili mücadelede sakatlanan Emre Uğur Uruç maça devam edemedi ve yerini Fahri'ye bıraktı. Sakatlığı geçen Mehmet Sak'ta ikinci yarıda Selçuk'un yerine 45 dakika forma giydi.

TAKIM CUMARTESİ GİDİYOR

Pazar günü oynanacak olan müsabaka için turuncu beyazlı takım cumartesi öğleden sonra havayolu ile önce İstanbul'a oradan da Denizli'ye geçecek. Son çalışmasını Adana'da yapacak olan kafile, Denizli'ye indiğinde otele giderek maç saatini beklemeye başlayacak. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor Altınordu Adanaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title