Haberler

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "7 Puan Fark Büyük Avantaj"

Ptt 1'inci Lig lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, taraftarlarının şampiyonluğa odaklandığını, kendilerinin de bu beklentiye cevap vermek istediklerini belirtirti, "7 hafta kala 7 puan önde olmamız büyük avantaj" dedi.

Ptt 1'inci Lig lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, taraftarlarının şampiyonluğa odaklandığını, kendilerinin de bu beklentiye cevap vermek istediklerini belirtirti, "7 hafta kala 7 puan önde olmamız büyük avantaj" dedi.

Ligde cuma günü sahasında Samsunspor'u konuk edecek olan turuncu beyazlı takım Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör İpekoğlu da ligdeki son durumularını değerlendirdi. Ligde kolay maç olmadığına dikkat çeken Engin İpekoğlu, şunları söyledi:

"Taraftarımızın da camianın da beklentisi şampiyonluk için. İnşallah bir terslik yaşamayız. Futbolcularımız bugüne kadar sahada verebileceğini verdi. Her zaman dile getirdiğimiz gibi olabildiğince bireysel hatayı en aza indirdiler. Bundan sonraki maçlarımızda da bu görüntüyü devam ettirirsek bir sıkıntı yaşamayız, diye düşünüyorum. 7 hafta kala 7 puan önde olmamız büyük avantaj. Ama bu avantaj, sahada doğruları yapmamıza engel olmamalı. Yani yine ciddi bir şekilde saha içerisinde davranacağız. İnşallah sezon sonunda hem bizim hem camianın beklediği şampiyonluğu yaşarız."

'SAMSUNSPOR ZOR RAKİP'

Ligde cuma günü sahalarında Samsunspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Engin İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Saha içerisinde doğruları yaptığınız sürece her maçı kazanabilirsiniz. Tabiki Samsunspor, özellikle hücumda çok kaliteli oyunculara sahip, ciddi bir rakip. Ancak biz bundan sonraki tüm maçları kazanmayı düşünüyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımın kalitesine de baktığımız zaman gerçekten iyi kadro kalitesine sahip. Zor bir maç olacak ama artık şampiyonluk yolunda içerdeki maçlarda puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Samsunspor'u da yenerek, yolumuza devam edeceğiz."

MEHMET SAK'A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Adanaspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Sak ve kulüp malzeme sorumlusu Ufuk Küçük'e antrenmandan sonra doğum günü sürprizi yapıldı. Mehmet Sak, nişanlısı Sinem'in özel olarak hazırlattığı pastayı kesti.

Hem futbolcu Mehmet Sak'a hem de uzun yıllar Adanaspor camiasında görev yapan malzeme sorumlusu Ufuk Küçük'e pastalarını golcü oyuncu Uche Kalu ikram etti. Mehmet Sak, takım arkadaşlarına ve nişanlısı Sinem'e teşekkür ederken sezon sonunda gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sak Samsunspor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title