Haberler

Adanaspor Süper Lig'e Çıkmayı Garantiledi

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanda Gaziantep BB'yi 3-2 yenerek 3 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Süper Lig'e yükselmeyi başaran ilk takım Adanaspor oldu! Toros Kaplanları, 2-0 geriye düştüğü maçta Gaziantep BŞB'yi 90+4'te penaltı golüyle 3-2 yenerek şampiyonluğu garantiledi.

4. dakikada Gökhan Sazdağı ve 10. dakikada Kethevoama'nın golleriyle 2-0 geriye düşen Adanaspor, 42'de Foguinho ve 53'te Uche Kalu'nun golleriyle 2-2'yi yakaladı.

UCHE KALU YERDE KALDI, FOGUINHO SÜPER LİG KAPISINI AÇTI

90+4'te kaleciyle karşı karşıya kalan Uche Kalu, yere indirilince Adanaspor penaltı kazandı. Maçın son dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Renan Foguinho da Adanaspor'a müthiş zaferi getirdi.

Bu sonuçla 65 puana yükselen Adanaspor, bitime 3 hafta kala şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

fellak:

insallah adanada tecacüzler son bulur teb adana spor

3
54
yanıtYanıtla
ADANLI SALGAM ISTISMARI:

HER GÜN ADANADA SAPIKLIK HABERLERI CINSEL ISTISMAR HABERLERINI INKARMI EDIYORSUNUZ

yanıt2
yanıt16
Turuncu Beyaz:

Ne alaka sevgili kardeşim be. Adanalı olmak bize gurur vesilesi.

yanıt1
yanıt0
ADAM:

ADANA BOZZUK MEMLEKET. . .

5
40
yanıtYanıtla
atamer:

kendine bir bak bozuk olanı gör

yanıt22
yanıt3
ADANANUS:

Aşk olsun Adana güzel bir memleket insanı sıcak kanlı herhangibir eve git en kral şekilde ikramda bulunurlar gelde misafir ağırlama gör. Bozulan insanlıksa bunu tüm kente mal etmek hata olur ha Adana da sadece Adanalı yaşamıyor bunu hatırlatayim her şehirden kökeni farklı yerlerden insan yaşıyor .

yanıt3
yanıt0
Turuncu Beyaz:

Adanalı olarak seni kınıyorum. ''Adam'' olmak senin gibi önyargı ile kusmadan, güzeli görmek, sevgiyi yaymaktır. Çok günah alıyorsunuz çok.

yanıt0
yanıt0
fb''li:

yine mi adana. . .

7
32
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şerefeddinsiz adana

0
19
yanıtYanıtla
ADANAYA BUYUR GEL:

Doğma büyüme Adanalıyım çok şükür dinimi seviyorum dinsizde değilim. Adana yatır memleketidir haberin varmı buyur gel pek çok mahallede ziyaret vardır. Sizin yorumunuzu kreş anaokulu çoçuğu yapmaz. Düşünüyorum aklımdan çok şey söylemek geçiyor en iyisi susmaktır demiş MevlanaHz. Susuyorum düşünüyorum yorumunuza üzülüyorum sağlıcakla kalınız.

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title