Haberler

Adanaspor'da Neşeli İdman

Ptt 1'inci Lig şampiyonu Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ptt 1'inci Lig şampiyonu Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan Multigroup Alanyaspor maçının ardından kupasını Türkiye Futbol Fedarasyonu Yıldırım Demirören'in elinden alan Adanaspor, 2 günlük iznin ardından Kardemir Karabükspor karşılaşması için dün akşam saatlerinde bir araya geldi. Osman Yereşen Tesisleri'nde yapılan ilk antrenman düz koşu ve açma germe hareketleriyle geçti.

NEŞELİ İDMAN

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular dar alanda maç yaptı. Maça yardımcı antrenörler Serhat Galimane ve Çağdaş Mavioğlu da katıldı. Yardımcı antrenörler arasında geçen ikili mücadeleler ise futbolcular tarafından alkışlandı. Oldukça neşeli geçen karşılaşmada hakemlik yapan masör Cumali Namlı'nın kararlarını beğenmeyen futbolcular, antrenman sonunda yere yatırıp, üzerine su döktü. Yaklaşık 1 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Öte yandan Türkiye Emekli Subaylar Derneği Adanaspor'un gerçekleştirdiği antrenmana gelerek şampiyonluğu tebrik etti.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adanaspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title