Haberler

Adanaspor, Gözünü Üst Sıralara Dikti

Güncelleme:

Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, ligde hak ettikleri konumda olmadıklarını belirterek, daha üst sıraları hedeflediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Kadromuz ve ligdeki sıramızın ters orantılı olduğunu ve daha yukarı sıraları hak eden bir takım olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

BOLUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sahasında Boluspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar Gençlik Stadyumu'nda devam ediyor. Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pres çalışması ile devam eden antrenman taktik ağırlıklı çalışma ile sonlandı.

HEDEF ÜST SIRALAR

Teknik direktör İpekoğlu, antrenmanda yaptığı açıklamada, "Kadromuz ve ligdeki sıramızın ters orantılı olduğunu ve daha yukarı sıraları hak eden bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Elbette bir takım eksiklerimiz var. Ligin olmazsa olmazı takım savunması ve bireysel hataların az yapılması konularına yoğunlaşacağız. Hafta sonu karşılaşacağımız Boluspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Öyle bir ligde mücadele ediyoruz ki, üst sıra ve alt sıralar ile puan farkı çok az. Bizde puanlar kazanarak konumumuzu ileri taşıma düşüncesinde olacağız. Umarım düşüncelerimizi sahaya yansıtıp güzel sonuç elde ederiz" diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇIYLA ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Adanaspor, çarşamba günü Çatalan Tesisleri'nde A2 takımıyla yapacağı hazırlık maçıyla çalışmalarını sürdürecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adanaspor Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title