Haberler

Adanaspor'da Gündem Karşıyaka

Ptt 1'inci Ligi lideri Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının taktik çalışmasını yaptı.

Ptt 1'inci Ligi lideri Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının taktik çalışmasını yaptı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kondisyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra geniş alanda çift kale oynayan turuncu beyazlılar, yaklaşık bir saat süren antrenmanı taktik çalışmasıyla tamamladı.

Çalışmaya sakatlıkları devam eden Ergin Keleş ve Sabit Hakan Yılmaz katılmazken genç oyuncu Atakan Ekiz takımdan ayrı düz koşu yaptı. Cuma gününe kadar hazırlıklarını Adana'da sürdürecek olan Adanaspor, havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı İzmir'e hareket edecek.

"İYİ BİR SKORLA DÖNECEĞİZ"

Teknik direktör Engin İpekoğlu, İzmir deplasmanından iyi bir skorla dönmek istediklerini belirtirken şunları söyledi:

"Ligin son haftalarına girdik. Önümüzde Karşıyaka karşılaşması dahil 8 karşılaşma var. Daha önce de söylediğim gibi konumumuz kimseyi rehavette bırakmasın. Biz önümüze her maçı tek tek değerlendirerek bakan bir ekibiz. Bu bağlamda geri kalan maçlarımızı bir kenara bıraktık ve Karşıyaka karşılaşmasına odaklandık. İyi bir skorla Adana'ya dönme niyetinde olacağız."

KALECİ HAYRULLAH'IN AĞLASI EVLENDİ

Adanaspor'un alt yapısından yetişen ve A Milli takım seviyesine kadar yükselen Hayrullah Mert Akyüz'ün ablası Sabiha Akyüz, emniyet görevlisi Atilla Balgay ile dünyaevine girdi. Düğün töreninde Hayrullah Mert Akyüz, babası Hikmet ve annesi Zeynep Akyüz'ün mutlulukları gözlerinden okundu. Akyüz ailesi, düğüne gelen misafirleriyle tek tek ilgilendi. Hayrullah'ı dostlarının yanı sıra futbolcu arkadaşları da yalnız bırakmadı. Hayrullah, "Ablam her şeyin en güzeline layık. Bir ömür yüzleri güler inşallah" diye konuştu.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mert Akyüz Karşıyaka Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title