Haberler

Adana'ya Şehit Ateşi Düştü

Şırnak kent merkezinde PKK'lı teröristler tarafından keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit olan 24 yaşındaki özel harekat polisi Volkan Çay'ın memleketi Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

Şırnak kent merkezinde PKK'lı teröristler tarafından keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit olan 24 yaşındaki özel harekat polisi Volkan Çay'ın memleketi Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

Şırnak'da sürdürülen operasyonlar sırasında merkeze bağlı Dicle Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sırasında keskin nişancı tüfeğiyle vuralarak şehit olan özel harekat polisi Volkan Çay'ın Adana merkez Sarıçam İlçesi Mustafalar köyündeki baba evine acı haber ulaştı. Polis müdürlerinden oluşan heyet, oğulları Volkan Çay'ın şehit olduğu haberini baba Veysel Çay ve anne Sibel Çay'a verdi. Acı haberi alan Veysel-Sibel Çay çifti, fenalık geçirdi. Evin önünde Hazır bekleyen sağlık görevlileri, Çay çiftine müdahale etti. Olayın duyulmasının ardından Volkan Çay'ın yakınları ve komşuları, taziye için şehidin evine akın etti.

3 kardeşin en büyüğü ve bekar olan şehit Volkan Çay'ın cenazesinin, yarın Mustafalar Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıçam Şırnak Dicle Politika Güncel Haberler

title