Haberler

Adana) Vagon Üzerinde Öz Çekim Merakı Berkan'ın Sonu Oldu

(ADANA) Vagon üzerinde öz çekim merakı Berkan'ın sonu oldu Adana'da sinema izledikten sonra eve giderken vagonun üzerin akıma kapılarak hayatını kaybeden çocuğun öz çekim yaparken hayatını kaybettiği ortaya çıktıADANA (İHA) - Adana'da sinema izledikten sonra eve giderken vagonun üzerinde...

(ADANA) Vagon üzerinde öz çekim merakı Berkan'ın sonu oldu

Adana'da sinema izledikten sonra eve giderken vagonun üzerin akıma kapılarak hayatını kaybeden çocuğun öz çekim yaparken hayatını kaybettiği ortaya çıktı

ADANA (İHA) - Adana'da sinema izledikten sonra eve giderken vagonun üzerinde akıma kapılarak hayatını kaybeden çocuğun öz çekim yaparken hayatını kaybettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Berkan Er (16), 4 arkadaşıyla birlikte saat 17.00'da sinemaya film izlemeye gitti. Arkadaşlar film bittikten sonra yaya olarak evlerine gitmek üzere yola çıktı. 5 arkadaş evlerine daha çabuk gitmek yolu kısaltarak tren istasyonundan geçmeyi tercih etti. Bu sırada 16 yaşındaki Berkan Er, istasyon'da bulunan vagonlardan birinin üstüne çıktı. Vagon'un üstüne çıkan Berkay Er, burada cep telefonu ile öz çekim yapamaya başladı. Er, bu sırada hızlı trenlerin gitmesi için tasarlanan, elektrik kablolarına temas etti. Kablolara temas eden Berkan Er, akıma kapılarak elektrik çarptı ve vagondan aşağı düştü. İstasyon görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı çalışmada, Berkan E.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme çalışmaları başlattı. Bu sırada yanında bulunan arkadaşları da ifadelerine başvurulmak için polis merkezine götürüldü. Berkan Er'in arkadaşları, Er'in öz çekim yapmak için vagona çıktığını, fotoğraf çekerden de akıma kapılıp yere düştüğünü söylediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title