Haberler

Polis Memurundan, Adana Havalimanı'nda Sürpriz Evlilik Teklifi

Güncelleme:

Polis memuru Gökhan Atkan, kız arkadaşı Cansu Erşan'ı Adana Havalimanı'nda, polis arkadaşlarıyla birlikte pankartlar ve çiçekle karşılayarak evlilik teklifi yaptı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli, polis memuru 25 yaşındaki Gökhan Atkan 3 yıldan bu yana görüştüğü Namık Kemal Üniversitesi 1'nci sınıf öğrencisi kız arkadaşı 22 yaşındaki Cansu Erşan'ı Adana Havalimanı'nda, kendisine yardımcı olan polislerle birlikte pankartlar ve çiçekle karşılayarak süpriz evlilik teklifi yaptı.

POLİSLER PANKART TUTTU

Polis memuru Gökhan Atkan kendisini ziyarete gelecek olan kız arkadaşını karşılamak için Adana Havalimanı'na gelerek, elinde çiçekle ve pankartlarla 'Gelen yolcu bölümünde' beklemeye başladı. Elindeki çiçekleri gören Havalimanı'nda görevli polis memurları, Atkan'a neden çiçekler ve dövizlerle beklediğini sordu. Atkan, Mersin'de polis memuru olduğunu, kız arkadaşına süpriz evlilik teklifi yapacağını söyledi. Buradaki polis memurlarının da kendisine yardım edebileceklerini söyledi. Bunun üzerine, uçağın geliş saati beklenmeye başlandı.

POLİS DİZ ÇÖKTÜ

Uçağın inmesi ile birlikte polis memurları ellerinde tuttukları pankartlarla Cansu Erşan'ın salona girmesini bekledi. Erşan'ın alandan salona girdiği anda, polis memuru Gökhan Atkan kız arkadaşının önünde diz çökerek "Benimle evlenir misin?" dedi. Bir süre şaşkınlık içerisinde olduğu yerde bekleyen Erşan, polis memuru olan erkek arkadaşına sarıldı. Salonda bulunanların alkışları arasında yüzüğü takan, Atkan, kız arkadaşı ile birlikte kendisine yardımcı olan, Havalimanı'ndaki polis memuru arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Mersin'e gitmek için, ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Namık Kemal Üniversitesi Mersin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (38)

BİNGÖLLÜ ZAZAMobil-ANDROID:

AHLAKSIZLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.

4
51
yanıtYanıtla
misafir:

memlekette ahlak kalmadı, millete kötü örnek oluyorlar!!!

2
45
yanıtYanıtla
polisi kovmanız lazım:

meşhur olmak için yapılmış basit ve ucuz reklam. . devlet böyle kişileri emniyet çatısı altında tutmamalı hemen kovmalı. . kamera ve polis hiç yakışmıyor hatta iğrenç

2
40
yanıtYanıtla
mohikan Mobil-ANDROID:

polisi kovmaniz lazim diye yorum yapan aptal belliki polis olamamış çatır çatır çağlıyor.yaşasın polisler askerler ve tüm vatan bekçileri

33
2
yanıtYanıtla
Haklısınm@m.m:

Kesinlikle

yanıt7
yanıt4
altanm@m.m:

Kıskanç mahlukat

yanıt9
yanıt3
Temizlik şart:

Sen kesinlikle Sokakta aylak aylak gezen. . Tipik klavye delikanlısı. . Uzanamadığı ete mundar diyen gerizekalı birisin. . . senin gibiler buraları kirletiyor. . .

yanıt18
yanıt0
ATKm@m.m:

Sanan oğlum sanane lan senin gibi toplumda yer edinememis sinik kişiler böyle klavye başında bu güzellikleri kirletmeye çalışıyor helal kardeşime : mutluluklar

yanıt4
yanıt0
SarıçammobilWeb@haberler.com:

Saçma. Sonra görürüm ben sizi cicim balım ayları geçsin hele

5
29
yanıtYanıtla
DabulümobilWeb@haberler.com:

Saçmalık

3
31
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title