Haberler

Adana Makatsız Doğan Emir Bebeğin Çilesi

Adana'da 2 ay önce makatı ve kalın bağırsağının bir bölümü olmadan doğan Mehmet Emir Deviran'ın babası tarım işçisi 25 yaşındaki Mahsun Deviran, 38 gün tedavi görüp taburcu edilen oğlunun yutkunamadığı için 3 gündür süt içemediğini, ameliyat...

"oğlum AÇLIKTAN ÖLECEK"

Adana'da 2 ay önce makatı ve kalın bağırsağının bir bölümü olmadan doğan Mehmet Emir Deviran'ın babası tarım işçisi 25 yaşındaki Mahsun Deviran, 38 gün tedavi görüp taburcu edilen oğlunun yutkunamadığı için 3 gündür süt içemediğini, ameliyat olduğu hastanenin de kabul etmediğini iddia etti. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde bir dizi ameliyat geçiren oğlu Mehmet Emir'in sürekli ağladığını söyleyen dertli baba Mahsun Deviran, "Oğlum ameliyat edildikten sonra evimize getirdik. Ancak 3 gündür süt içemiyor. Hatta yutkunamıyor. Hastane bebeğimizi kabul etmiyor. Oğlum açlıktan ölecek. Çocuğumun tedavisi için yardım bekliyorum" dedi. Balcalı Hastanesi yetkilileri ise iddialarla ilgili açıklama yapmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title