Haberler

Adana Demirspor Sezonu Açtı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor yeni sezon öncesi hazırlık kampına Kızılcahamam’da başladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor yeni sezon öncesi hazırlık kampına Kızılcahamam'da başladı.

Mavi-lacivertli ekibin teknik direktörü Erkan Sözeri'nin transfer görüşmelerini yapmak için Adana'da bulunması sebebiyle ilk idman yardımcı antrenör Mehmet Şimşek yönetiminde gerçekleştirildi. Günü sabah ve akşam olmak üzere çift idman ile tamamlayan Adana Demirspor, genel kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Bir otelde konaklayan Mavi Şimşekler'de altyapıdan ve denenmek için gelen oyuncular da bulunuyor.

Sözeri: "İnce eleyip, sık dokuyoruz"

Kampın resmen başladığını ve kendileri için iyi bir çalışma ortamının bulunduğunu belirten Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hızlı bir şekilde yeni sezona hazırlanacaklarını söyledi.

Mavi-lacivertli ekibin hedefinin her zaman şampiyonluk olduğuna vurgu yapan deneyimli teknik adam, "Transferlerimiz halen devam ediyor. Yarından itibaren kampımıza katılacak olan oyuncular var. Bizim için iyi bir başlangıç ve sezon olur inşallah. Adana Demirspor hedefleri olan bir takım. Biz de bu hedefler doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Transferler olsun, çalışmalar olsun ince eleyip sık dokuyoruz. Kamp dönemi de zaten o yüzden gecikti. Aceleye getirip yanlış yapmak istemiyoruz. En iyi şekilde lige hazırlanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sözeri, Adana Demirspor'un Süper Lig'e direkt olarak çıkması gereken bir takım olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Öyle bir kadro yapıldı ama olmadı. Bazen her şey yolunda gitmeyebilir. Adana Demirspor'un her zaman hedefi şampiyonluktur. Biz de onun için uğraşacağız. İnşallah bunu gerçekleştiren de biz oluruz. Burada çalışma ortamımız çok güzel. Zaten daha önce de gelmiştik. Biz de bu güzel havayı en iyi şekilde değerlendiririz."

Kampta 33 oyuncu var

Kızılcahamam kampında toplamda 33 oyuncu bulunuyor. Bu oyuncuların isimleri şöyle:

"Burak Çalık, Emrullah Şalk, Ahmet Can Bağırkan, Anıl Sarak, Onur Akbay, Waldison Rodrigues de Souza, Fevzi Elmas, Fermase Mendy, Mickael Pote, Mahmut Özen, Serkan Yanık, Servan Taştan, Alperen Doğan, Khaled Farid Kharroubi, Sezer Özkan, Özgür Ortaç, Semih Kurtulmuş, Hasan Kaya, Berat Demirbuğa, Bekircan Kara, Anıl Taş, Yunus Emre Akalın, Metehan Özçatal, Cemre Özkan, İzzet Çelik, Vedat Bulut, İhsan Kaçmaz, Enes Balcı, Nusretcan Körümdük, Serhat Kurtulmuş, Seyhan Hoğlu, Cihat Sönmez, Muhammed Yüksel." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Mehmet Şimşek Kızılcahamam Sezer Özkan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title