Haberler

Adana Demirspor-Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 17.haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğurlu, ilk yarıda hedeflenen puana ulaştıklarını belirterek, "İlk yarıyı 3 puanla kapatmak isterdik ama saha şartları buna el vermedi. Futbolcularımı kutluyorum. Bu yağmura rağmen saha şartlarına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Biz 3 puan alıp ilk yarıyı galibiyetle kapatmak isterdik ama olmadı. Ancak ikinci yarıda da futbolumuzu sürdürmek istiyoruz" dedi.

Uğurlu bir basın mensubunun Lawal'ın transferiyle ilgili soruya ise, "Lawal'ın Adana Demirspor'da kalıp kalmamaya kendisinin karar vermesi lazım. Eğer kalmak isterse biz onunla bu yıl da öbür yılda çalışmak isteriz. Ancak gitmek isterse yapacak bir şey yok" cevabını verdi.

Adana Demirsporlu futbolcu Şener Özcan, ilk yarının son maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını ifade ederek, "Bu sahada futbol oynamak çok zordu, 3 puan almak istiyorduk ancak 1 puan aldığımız içinde sevinçliyiz" diye konuştu.

Adana Demirsporlu bir diğer futbolcu Keremcan Akyüz ise kendileri için kolay bir maç olmadığını kaydederek, "Sana şartları çok ağırdı. Bu tür sahalarda girdiğiniz pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Biz pozisyonda bulduk ama değerlendiremedik. Bu sahada 1 puanda iyi bir puan" şeklinde konuştu.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise Samsun'un bir futbol şehri olduğunu ancak takımın bu yıl isteneni veremediğini anlatarak, "Geçen hafta kendi sahamızda 3-0 mağlup olduk. Bu nedenle buraya kazanmaya gelmiştik ancak beraber kaldık. Artık yolumuza genç futbolcularımızla devam ediyoruz. Bugün bu saha şartlarına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Onları kutluyorum. Samsun bir futbol kenti, ligde bulunduğumuz yer bizim yerimiz değil. Daha iyi futbol oynayıp Samsunluların beklediği takım olacağız" ifadesinde bulundu.

Samsunsporlu futbolcu Halil İbrahim Peşken de Adana Demirspor maçına iyi hazırladıklarını ancak yağmurun sahada futbol oynamayı zorlaştırdığını ve 1 puan aldıklarını söyledi.

Samsunsporlu bir diğer futbolcu Ercan Yazıcı ise, Adana'ya 3 puana için geldiklerini 2-3 tane de net pozisyonları olduğunu ancak bunları gol yapamadıkları için 1 puanla döndüklerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Mustafa Uğurlu Samsunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title