Haberler

Adana Demirspor'da 3 İmza

PTT 1'inci Lig ekibi Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu'ndan kaleci Orkun Uşak ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan da Efe İnanç'ı transfer edip, Fenerbahçe'den Gökhan İravul'u da kiraladı.

Ptt 1'inci Lig ekibi Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu'ndan kaleci Orkun Uşak ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan da Efe İnanç'ı transfer edip, Fenerbahçe'den Gökhan İravul'u da kiraladı.

Aytaç Durak Tesisleri'nde yapılan imza törenine 2'nci Başkan Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aziz Kaya, Derviş Erten, Müslüm Susar, Yücel Tekcan ve Murat Çardak katılırken, kaleci Orkun 2, Efe İnanç 1 yıllığına kendisini mavi lacivertli renklere bağladı. Geçtiğimiz sezon Manisaspor'da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçe'nin genç ismi Gökhan İravul ile de 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalandı.

BAŞKAN TUNCEL'E TEŞEKKÜR

Adana Demirspor'a gelmelerinde büyük emek sağlayan başta kulüp başkanı Mustafa Tuncel olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür eden kaleci Orkun Usak, "Her zaman için yükselen bir değer olan Adana Demirspor'un hedefine ulaşmasına ne kadar çok katkı sağlarsam, o kadar mutlu olurum. Bugün Adana Demirspor'a attığım ilk adımda, çok büyük bir potansiyel ve hazırlık olduğunu gördüm. Bu tablo beni daha da heyecanlandırdı. El ele verip süper lige çıkacağız. Bu camia bunu çoktan hak etti" dedi.

Efe İnanç ise, " Adana Demirspor'un hedefinin Süper Lig olduğunu bildiğim için koşarak geldim. Tarihi kulübümüzle anlaştığımı duyan tüm arkadaşlarım, beni telefonla arayarak tebrik yağmuruna tuttular ve çok iyi bir karar verdiğimi söylediler. Şampiyonluk yolunda koşar adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

ÇOK SEVİNDİM

Fenerbahçe'den kiralanan Gökay Iravul ise şöyle konuştu: "Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Manisaspor'a kiralık olarak gitmiştim ve sözleşmem sona erdi. Adana Demirspor'a gelmem için her iki tarafın da anlaştığını öğrenince çok sevindim. Bana göre Adana Demirspor taraftarı Türkiye'nin en ateşli ve önemli taraftar guruplarından bir tanesidir. Adana Demirspor'u tercih etmekle çok doğru bir karar verdim. İnşallah bu mutluluğumuz şampiyonlukla daha da artacaktır."

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

İmza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 2'nci Başkan Gökoğlu, "Olağanüstü genel kurulda Mustafa Tuncel başkanlığında, çok değerli işadamlarının bir araya gelmesiyle yönetim kurulu oluşturduk. Genel kurulda başkanımız Mustafa Tuncel'in ifade ettiği gibi taraftarımız ve basınımızla kenetlenerek hedefimize ulaşacağız. Her zaman için Adana Demirspor'un değerlerine sahip çıkarak ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİLER

Bu arada mavi lacivertli takımla anlaşan futbolcular Orkun, Efe ve Gökay, takımın resmi sağlık sponsoru olan Özel Algomed Hastanesi ve Adana Kardiyoloji Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçtiler. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Fenerbahçe Efe İnanç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title