Haberler

"Bana Bir Kez Bile 'Aşkım' Demedi"

Güncelleme:

Merkez Seyhan ilçesinde, doktor ve bu kişiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü eşini tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı polise teslim oldu.

Merkez Seyhan ilçesinde, 15 dakika arayla doktor ve bu kişiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü eşini tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranırken polise teslim olduğu belirtilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, doktor Cengiz Ünal (42) ve Serap O. (34) ile öldürülmesi olayının şüphelisi M.N.O'yu (40) yakalamak için gidebileceği yaklaşık 20 adresi araştırdı.

Olaydan iki gün sonra polisi arayarak, teslim olmak istediğini söyleyen şüpheli, merkez Seyhan ilçesi Ali Dede Mahallesi Saydam Caddesi'nde gözaltına alındı. Zanlının olayda kullandığı ruhsatsız tabancıyı da teslim ettiği öğrenildi.

Şüpheli M.N.O polise şu ifadeleri verdi:

"Eşim ile doktor arasında bir ilişki olduğunu, 23 Kasım'da cep telefonu mesajlarından öğrendim. Aramızda bu yüzden kavga çıktı. Eşim ilaç içerek intihara kalkıştı. Olayı duyan kayınpederim evimize geldi. Olayı kendisine anlattım. Bizi barıştırdı, hatta eşim bir daha görüşmeyeceğine dair babasının önünde Kur'an-ı Kerim'e el basarak söz verdi. Ancak, olay günü yatak odasında telefonla biriyle 'aşkım', 'canım' diye konuştuğunu duydum. Kendimi kaybettim. Onca yıl evliyiz bana bir kez bile 'aşkım', 'canım' demedi. Önce doktoru, ardından da eşimi öldürdüm. Pişmanım."

Şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

M.N.O, bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Pişmanım. Telefonla yakaladım, inkar etti. Daha sonra 'erkeksen beni vur' dedi." diye konuştu.

Bu arada doktor Ünal'ın öldürülme anı olay yeri yakınındaki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, başında kask bulunan bir kişi motosikletle geldiği sokakta bir süre bekliyor. Bir süre sonra ana yola çıkarak çevresine bakıyor. Ünal'ın sokağa girmesiyle birlikte şüpheli takibe başlıyor. Ardından motosikletten inerek hızlı adımlarla doktora yaklaşıp belinden çıkarttığı tabanca ile ateş ediyor. Doktor yere düşerken, şüpheli de geri dönüp motosikletine biniyor. Şüpheli, doktorun yere düştüğü yöne ilerleyerek gözden kayboluyor. Bu sırada yoldan geçen yaşlı bir adam da saldırıya şahit oluyor.

Merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi Narlıca 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor Cengiz Ünal, 27 Kasım'da, akşam evine giderken, başında kask bulunan motosikletli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Olaydan yaklaşık 15 dakika sonra da Narlıca Mahallesi'nde üç çocuk annesi Serap O. (34), evinde tabancayla vurularak öldürülmüş, evin yakınında terk edilmiş motosiklet ve kask bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Ünal Narlıca Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title