Haberler

Adana'da Uyuşturucu Ticareti Davasında Karar

Adana'da bir kişiye şifreli konuşmalarla eroin sattıkları iddiasıyla yargılanan 2 sanık, 12 yıl 6'şar ay hapis cezasına mahkum edildi.

Adana'da bir kişiye şifreli konuşmalarla eroin sattıkları iddiasıyla yargılanan 2 sanık, 12 yıl 6'şar ay hapis cezasına mahkum edildi.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz yargılanan Can Şafak (21) ve Mustafa Taşan (21) ile avukatları katıldı.

Mustafa Taşan, uyuşturucuyu kullandığını, satmadığını öne sürerek, "4-5 yıldır eroin kullanırım. Olay günü Can ile içmek için 50 liraya eroin aldık. Yanımıza Ali Ü. geldi. Elini montumun cebine attı, eroini alıp kaçtı. Ben eroin satmadım." dedi.

Can Şafak da "Ali'ye eroini ne sattık ne de verdik" diyerek, beraatını istedi.

Mahkeme heyeti, Can Şafak ve Mustafa Taşan'a, "Uyuşturucu madde ticareti" suçundan 15 yıl 7'şer ay hapis cezası verdi, sanıkların duruşmalardaki iyi hali nedeniyle bu cezayı 12 yıl 6'şar aya indirdi.

Polis ekipleri, 7 Şubat'ta Sümer Mahallesi İboosman Caddesi'nde, telefonla şifreli konuştukları Ali Ü'ye 0,54 gram eroin sattıkları iddiasıyla gözaltına alınmış, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Taşan 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title