Haberler

Adana'da Otostopçu Gaspçılar

Adana'da karıştıkları olaylarla adlarından sıkça bahsettiren Cono Aşireti'ne mensup oldukları ileri sürülen 2'si kadın 4 kişi, Kayseri yakınlarında otostop yaparak durdukları besici E.

Adana'da karıştıkları olaylarla adlarından sıkça bahsettiren Cono Aşireti'ne mensup oldukları ileri sürülen 2'si kadın 4 kişi, Kayseri yakınlarında otostop yaparak durdukları besici E.D.'nin 5 bin 700 TL'sini gasp etti. 2 kadın kaçarken, jandarma onlara yardım eden 2 erkeği yakaladı.

Olay geçen çarşamba günü öğle saatlerinde Sivas Yolu Yeşilyurt Mevkii'nde meydana geldi. Besicilik yapan 40 yaşındaki E.D., hayvan pazarından çıkıp, Cırgalan Mahallesi'ndeki evine doğru giderken, yol kenarında otostop yapan 2 kadını görüp durdu. B.U. ve S.D.'yi aracına alan besici E.D., 2 kadının araç içerisinde para karşılığı cinsel ilişkiye girme tekliflerini geri çevirdi. Bunun üzerine 2 kadın, besicinin başına taşla vurup, üzerindeki 5 bin 700 TL'sini gasp etti.

Araçtan inerek üzerlerini yırtıp, "İmdat bu adam bize tecevüz ediyor" diye bağıran kadınlar, kendilerini 50 metre ötede bekleyen İ.Y. ve S.K. ile birlikte uzaklaştı. Bir süre sonra kendine gelen E.D., jandarmaya haber verdi. Cono Aşireti'ne mensup oldukları belirlenen ve Kayseri Boztepe Mahallesi'nde çadırlarda yaşadıkları belirlenen şüphelilerden İ.Y. ve S.D. jandarma tarafından yakalandı. İfadeleri alınan İ.Y. ve S.D., sorgularının ardından sevk edildikleri Adliye'de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Besici E.D., "Karpuzatan Mevkii'ne hayvan almak için gitmiştim. Yol kapalı olduğu için Yeşilyurt yolunu kullanmak istedim. Yolda duran iki kadını yardım olsun diye arabama aldım. Kafama taş vurarak, paramı aldılar" diye konuştu. Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan B.U. ve S.K. adlı kadınları da yakalamak için araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İsmet KÖZELO/ KAYSERİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title