Haberler

Adana'da MHP'li Hüseyin Sözlü Zaferini İlan Etti

Güncelleme:

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü, bugün saat 10.32'de telefonlara, "Teşekkürler Adana... Sizlere layık olacağım" yazan SMS gönderdi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, bugün saat 10.32'de cep telefonlarından 'Teşekkürler Adana... Sizlere layık olacağım' yazan SMS göndererek seçim zaferini ilan etti.

Merkez Seyhan İlçesi'nde seçim kurullarını gezen Hüseyin Sözlü, saat 11.30 sularında son 52 sandığın sonucunu beklerken, rakibi AK Parti'li Abdullah Torun'a karşı 20 bin oy farkını koruduğu anlaşılınca kutlamaları kabul etti. Sözlü, seçim zaferini basketbol maçında son saniyede atılan 3'lük baskete benzetti. Sözlü, şöyle dedi:

"SON SANİYEDEKİ 3'LÜK BASKET GİBİ"

"Basketbol maçında 1-2 sayıyla mağlup durumda iken 3'lük atıp, öne geçirsin ya, işte rakip için o basketin telafisi yoktur. O basket, galibiyetten daha önemlidir. Biz de attık o basketi... Büyükşehir seçiminde oyların yüzde 100'ünü de alsan, bir oy farkla da kazansan farkı yok."

MAZBATAYI ALINCA, BALKON KONUŞMASI YAPACAK

Sözlü, 'balkon konuşmasını' ne zaman yapacağına ilişkin soru üzerine, "Mazbatayı alalım, belediyenin balkonundan konuşmamızı yaparız" karşılığını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Sözlü Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500

Yorumlar (3)

MAALESEFchessmate083@hotmail.com:

ADANA RESMEN BİR MAFYAYI BAŞKAN SEÇMİŞTİR.MAALESEF 5 YIL DAHA ADANA BÜYÜK BİR KÖY OLARAK KALACAKTIR.

20
44
yanıtYanıtla
kozanlıfetih-3301@hotmail.com:

çula sürt çula

yanıt0
yanıt0
bsrg5275@gmail.com:

duydumki kemal kilctadaroglu mustafa sarigul devlet bahceli salettin demirtas eve saklanmislar utandiklarindan disari cikmiyorlar vah vah ne oldu hepiniz cok umutluydunuz avucunuzu yaladinizmi yalancilar iftiracilar allahtan korkmayan capulcular basbakanimiza kurban olun

11
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title