Haberler

Babası Tarafından Sevgilisi ile Birlikte Öldürülen Kadın Hamile Çıktı

Güncelleme:

Sevgilisi ile konuştukları esnada babası tarafından sevgilisi ile birlikte öldürülen Rabia Kızılkaya'nın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Adana'da babası tarafından sevgilisi ile birlikte vurularak öldürülen Rabia Kızılkaya'nın otopsisinde 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Adana'da 45 yaşındaki Mehmet Öngüç, evli kızı 19 yaşındaki Rabia Kızılkaya ile sevgilisi 23 yaşındaki Velit Güzel'i av tüfeğiyle vurarak öldürmüş, ardından karanlıkta hırsız sandığı için ateş ettiğini söylemişti.

Velit Güzel'in aynı sokakta oturan yakınlarının cesedi görünce linç etmek istediği Öngüç'ü, polis ekibi öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtarmıştı. Sağlık ekibinin öldüklerini belirlediği Rabia Kızılkaya ve Velit Güzel'in cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırmıştı.

ADLİ TIP'DA ORTAYA ÇIKTI

Kızılkaya'nın saçma isabet eden başının tanınmayacak halde olması nedeniyle Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sırasında yakınlarından kimlik tespiti için DNA örneği alındı. Yapılan otopsi sırasında kadının 3 aylık hamile olduğu anlaşıldı.

5 yıllık evli olan ve 13 ay önce halasının oğlu Şehmuz Kızılkaya ile resmi nikah kıyan ancak bu sürede çocuk sahibi olmayan Rabia Kızılkaya'nın karnındaki bebeğinin eşinden mi yoksa ölen sevgilisi Velit Güzel'den mi olduğu DNA testiyle belirleneceği bildirildi.

5 YILLIK EVLİ, 13 AY ÖNCE NİKAH YAPTI

Babası tarafından öldürülen Rabia Kızılkaya 14 yaşında halasının oğlu Şehmuz Kızılkaya ile nikahsız olarak evlendirildi. Yaklaşık 4 yıl nikahsız birliktelikleri devam eden çift, 13 ay önce resmi olarak evlendi.

Evliliklerinden çocuk sahibi olmayan çiftin, sık sık kavga ettikleri ve aile büyükleri tarafından barıştırıldıkları ileri sürüldü. Olaydan bir hafta önce de babasının evine dönen Rabia Kızılkaya'nın, "Ben artık boşanmak istiyorum, dayanacak gücüm kalmadı. Anlaşamıyoruz, kocamı sevmiyorum" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Kızılkaya 3. Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Dövlet bize bahmiyyrrr..:

İşte siz busunuz eğitimsiz kürdolar... Ne eğitebildik, ne de insanlığı öğretebildik size.

48
64
yanıtYanıtla
BUKADAR ÇOK TESADÜF OLAMAZ:

ADANA SAMSUN KALKIYOR KOŞ KOŞ

23
19
yanıtYanıtla
Büyük İnsanlık:

adana ve adanalılarla ilgili asla bir takıntım yok asla tüm adanalı insanlara mal edilemez bu tür olaylar ama bütün pislikler cinayetler tecavüzler sapıklıkların büyük bir çoğunluğu maalesef bu ilden çıkıyor. utanç verici ve devlet eğitim sistemini ve hukuk sitemini yeniden gözden geçirmeli durmadan imam hatip okulu açmak yetmiyor .

23
6
yanıtYanıtla
buMobil-ANDROID:

namuslu adam şerefli keşke her baba şerefli olsa böyle

13
8
yanıtYanıtla
Melis:

Kızını küçük yaşta zorla evlendirenler namuslu oluyor ya zaten sende haklısın tabi

yanıt0
yanıt0
ömür:

kızını 14 yaşında evlendirmek mi namus

yanıt21
yanıt6
Kaan:

Millete 15 inde kız çocuğunu evlendirmenin yanlış olduğu ogretildi de 15 inde onlarca sevgili yapmanın yanlış olduğu ögretilemedi!

11
3
yanıtYanıtla
ADANA MI?:

Burada olmaz ki böyle şeyler. İstisnalar kaideyi bozmaz bence

2
8
yanıtYanıtla
Messi Mobil-IOS:

Yinemi Adana!!!

10
0
yanıtYanıtla
adanaMobil-ANDROID:

gene mi adana.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title