Haberler

Adana'da IŞİD Protestosunda Kan Döküldü

Güncelleme:

Adana'daki IŞİD protestosunda iki grup arasında çıkan tartışmada bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Adana'da farklı mahallelerde göstericiler yer yer lastik yakıp barikatlar kurup gece de eylemlerini sürdürdü. Merkez Yüreğir ve Seyhan İlçeleri'nin 8 mahallesinde izinsiz gösteri düzenleyen gruplara, polis TOMA ve akrep diye tabir edilen zırhlı araçlarla müdahale ederek biber gazı ve tazyikli su sıkıp dağıtmaya çalıştı. Gösteriler sırasında 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

"IŞİD'Cİ MİSİN" DİYEREK BIÇAKLADILAR

Olayların devam ettiği saat 21.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Çamlıbel Mahallesi'nde küçük bir grup ile evinin önünde oturan vatandaş arasında tartışma çıktı. İddiaya göre gruptakiler evinin önünde oturan adama 'Sen IŞİD'ci misin?' diye çıkıştı. Gruptakilerle evinin önünde oturan vatandaş arasında bu nedenle çıkan tartışmaya bir oğlu da katıldı. Tartışma sırasında gruptakiler evinin önünde oturan adama ve oğluna bıçakla saldırdı. Aynı dakikada pompalı tüfek sesi de duyuldu. Yüzü maskeli kişilerin silahlı ve bıçaklı saldırısına uğrayan Ahmet Albay (69) yaşamını yitirdi, oğlu Veysi Albay yaralandı.

POLİS MAHALLEYİ ÇEMBERE ALDI

Protestolar sırasında yaralananlar TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis mahalleyi çembere alarak olayın failleri belirlemeye çalışıyor.

POLİS GÖSTERİCİLERİ DAĞITTI

Öte yandan kentin bazı güney mahallelerinde ana yollar lastik yakılarak kapatılmak istenince polis biber gazı kullanarak göstericileri dağıttı. Yüreğir İlçesi'nin bazı mahallelerinde de yer yer protestocular, IŞİD sempatizanı olduğunu öne sürdükleri kişi ve iş yerlerini hedef aldı. İş yeri sahiplerinin de eylemci gruplara karşılık verdiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Albay Yüreğir Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (16)

ilkerr:

tülleri alıp sokağa çıkan gerekirse ölürüz diyen akp ye biat eden makarnaya kömüre Vatanı satan ak troller neredesiniz, çıkın hadi meydanlara şov yapıyordunuz işte şimdi her şey gerçek, çıkında görelim sizi bakalım ne kadar yürek var sizde.

6
4
yanıtYanıtla
sefilix:

ah akpkk ah. bu kanların hesabını nasıl verecksiniz akp ye oy veren koyunlar

5
2
yanıtYanıtla
Havranlı:

yıyorsa aynısını balıkesirde yapsınlar döner bıcakları ile beklıyoruz oyle bi saldırırız ki anasından emdiği sütü burnundan getiririz tekbirlerle insan nasıl dogranır görürler oyle diyarbakırda milletin basini ezmek değil balıkesirde yapında görelim ordu bile alamaz elımizden efe memleketi burası burada bizim borumuz öter

5
1
yanıtYanıtla
ali alp:

masum halkın canına kastediyolar vur emrini bekliyoruz

6
0
yanıtYanıtla
KAYSERİ38:

şerefsız korkak pkklılar gidin süriyede ışit, çı dolu burda neyin peşindesiniz

6
0
yanıtYanıtla
DİNSİZ KEFERELER:

bu azılı pkk piçlerini ülkenin bir yerinde yer ayırıp oradan çıkmamaları sağlanmalıdır. tampon bölge oluşturup diğer şehirlere bırakılmamalı

6
0
yanıtYanıtla
CAFER AGA:

Kadın vardır yiğit doğurur, oymağı devlet eder; Kadın vardır it doğurur memlekete dert eder. !

5
0
yanıtYanıtla
kemal:

30 Yildir Turkiyenin yapamadigini 30 Günde yapana ISLAM DEVLETI denir. sevmeye başladım ben bu işidi bu hırsız barbar pkklıları gördükten sonra

4
1
yanıtYanıtla
bulgaristanlı:

hepmiz kardeşiz bu öfke ne diye

1
2
yanıtYanıtla
mhpli:

allah belaanı versin akp ikiçapulcuya bu fırsatları verdigin için.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title