Haberler

Adana'da Elektrik Kesintisi İsyanı

Güncelleme:

Adana'da elektrik kesintisi nedeniyle, elektrikli ve elektronik cihazlara bağlı hastalar evlerinde rahatsızlandı, mahalleli eylem yaparak sorunlara çözüm istedi.

Rekor sıcaklıkların yaşandığı Adana'da merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sucuzade Mahallesi 30020 Nolu Sokak'ta oturanlar, 48 saat boyunca evlerine elektrik verilmediğini ileri sürerek alkışlarla TEDAŞ'a tepki gösterdi. Elektrikli ve elektronik cihazlarla yatağa bağlı yaşayan hastaların rahatsızlandığını öne süren mahalleli, kesinti nedeniyle bozulan ürünlerini de çöpe atmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Sucuzade Mahallesi Muhtarı Nihat Akyıldız, kent merkezindeki Mithatpaşa, Mirzaçelebi mahallelerinde de kesintilerin yaşandığını belirterek, "20 yıldır muhtarlık yapıyorum. Ancak bu yıl çektiğimizi hiç bir zaman çekmedik. Sık sık elektrik kesiliyor. Makineye bağlı hastalarımız var. Bu sıcak havada elektriksiz evlerinde sabaha kadar insanlarımız bekliyor. Telefonla ulaşacak bir muhattabımız yok. İnsanlar parasını ödediği elektriğin karşılığını alamıyor. Yetkililere sesleniyorum halimize bir baksınlar. Perişan durumdayız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

FERDANİSA:

Yüreğir levent mahallesinde de 38 saat elektrik kesildi. Sabaha kadar defalarca kez 186 arızayı aradık her aramızda yarım saat sonra gelecek dediler. O yarım saat tam 38 saat etti. Artık Dün gece 12 de tedaş yetkililerini aradık halk isyan etti trafoyu açmaya çalışıyor dedik ve ekip 10 dk sonra son sürat trafonun yanına geldi. Mahalleli olarak yetkileri rehin aldık trafonun şalterini değiştirdik. Şu saat oldu elektriklerimizde hiç bir kesinti olmadı. İnsanları zorla isyana sürüklüyorlar. Bıktık

1
0
yanıtYanıtla
ERKAN ÇAĞLAR:

ENERJİSA HEMEN BIRAKMALI BENCE ELEKTRİK DAĞITIMI SABANCIYA GÖRE DEĞİL YAZ AYINDA ELEKTRİK KESİNTİSİ ''''''ENERJİSA FARKI''''

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title