Haberler

Adana'da El Kaide Operasyonu: 11 Gözaltı

Adana’da terör örgütü El Kaide’nin Suriye yapılanması El Nusra Cephesi’ne yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Adana'da terör örgütü El Kaide'nin Suriye yapılanması El Nusra Cephesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü El Kaide'nin Suriye yapılanması olan El Nusra Cephesi/Nusret Cephesi'ne yönelik yürütülen çalışmada, bazı kişilerin Adana ve diğer iller ile yurt dışı kamplarında bulunan örgüt mensuplarıyla irtibat ve ilişki içerisinde oldukları, sözde örgütün cihat çatışma bölgesi olarak adlandırdığı Suriye'ye eleman aktarım faaliyetlerinde bulundukları, örgüt adına yardım topladıkları, örgütsel ders, sohbet, toplantı ve etkinlik düzenledikleri, örgütsel faaliyetlerinin deşifresini engellemek amacıyla kod isim kullandıkları, terör örgütü El Kaide ile bağlantılı cezaevinde yatan şahıslara adli aşama safhasında destek ve yardımda bulundukları yönünde istihbari bilgiler elde edildi. 13 Nisan 2016 günü bazı adreslere ve bir vakfa yönelik eş zamanlı yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde, üstlerinde ve vakıfta yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme, örgütsel doküman, 1 adet pompalı av tüfeği ve tüfeğe ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü El Nusra Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title