Haberler

Adana Cinayet Zanlılarının Anne ve Ağabeyinin Yaşadığı Ev Kundaklandı

Adana 'da kendilerini dolandırdıkları iddiasıyla, 27 yaşındaki Gökhan Nas'ı döverek öldüren arkadaşları 28 yaşındaki Mehmet Sait Süslü ile 30 yaşındaki Halil Süslü kardeşlerin, annesi ve ağabeyinin yaşadığı ev pompalı tüfekle ateş açıldıktan sonra, molotofkokteyli atılarak ateşe verildi.

Adana 'da kendilerini dolandırdıkları iddiasıyla, 27 yaşındaki Gökhan Nas'ı döverek öldüren arkadaşları 28 yaşındaki Mehmet Sait Süslü ile 30 yaşındaki Halil Süslü kardeşlerin, annesi ve ağabeyinin yaşadığı ev pompalı tüfekle ateş açıldıktan sonra, molotofkokteyli atılarak ateşe verildi. Olay,saat 02.00 sıralarında, merkez Yüreğir ilçesi Yunus Emre Mahallesi 936 Sokak'ta bulunan cinayet zanlıları Mehmet Sait Süslü ve Halil Süslü kardeşlerin, annesi Emine Süslü ile ağabeyleri İbrahim Süslü 'nün yaşadığı evde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş edildi.Bir süre ateş edildikten sonra el yapımı molotofkokteyli atılarak ev ateşe verildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine,İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken ev kullanılamaz hale geldi.Ev içerisinde inceleme yapan ekipler kimsenin olmadığını tespit etti.

Polis,evin çevresindeki boş pompalı tüfek kartuşlarını ve molotofkokteyli şişelerini toplayarak, saldırının kim yada kimler tarafından yapıldığını tespit etmek için, geniş çaplı soruşturma başlattı.Dün polis ekipleri merkez Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilin koltuklarında kan izine rastlamış, otomobili en son Gökhan Nas'ın kullandığını tespit etmişti.

Yapılan araştırmada Gökhan Nas'ın en son birlikte çalıştıkları Mehmet Sait Süslü ile görüştüğünü tespit ederek gözaltına almıştı. Mehmet Sait Süslü sorgusunda Gökhan Nas'ı ağabeyi Halil Süslü ile birlikte darbederek öldürdüklerini, daha sonrada merkez Seyhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki moloz birikintisi bulunan bir araziye gömdüklerini itiraf etmişti. Burada yapılan kazı çalışmasında, Gökhan Nas'ın cesedi bulunmuştu.

DOLANDIRICILIK İDDİASI

Gökhan Nas'ın kendilerini dolandırdığını iddia eden Mehmet Sait Süslü, şunları anlattı:

"Gökhan, 'bir adam var dolandırıcağız' dedi. Adamın evine pimapen işi yapacaktık. Adamdan 4 bin lira almış, biz işe başladık, bize 50 lira verdi. Paranın az olduğunu söyledik, hepsini kendine aldı, bize vermedi. Vatandaştan almak isteyince de engel oldu. Akşam konuşmak için çağırdık, arabanın içerisinde konuşurken tartışma çıktı. Dövdük, hareketsiz kalınca da getirip gömdük."demişti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından,Nas'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmış,firari olan,Halil Süslü'yü yakalamak için polis çalışma başlatmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sait Yüreğir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title