Haberler

Adana Bilal Erdoğan'dan Adana'daki Kazada Yaralananlara Geçmiş Olsun Ziyareti

Bilal Erdoğan'dan Adana'daki kazada yaralananlara geçmiş olsun ziyaretiCUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Adana'da mitinge gelirken meydana gelen kazada yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

Bilal Erdoğan'dan Adana'daki kazada yaralananlara geçmiş olsun ziyareti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Adana'da mitinge gelirken meydana gelen kazada yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Ak Parti milletvekillerinin eşlik ettiği Bilal Erdoğan, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılmak için bindikleri midibüsün kaza yapması sonucu yaralanan 3 kişinin tedavi edildiği Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gitti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette Bilal Erdoğan, doktorlardan bilgi alırken yaralılara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Hastane ziyaretinde soru kabul etmeyen Bilal Erdoğan, daha sonra Türkiye Gençlik Vakfı'nca Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa' konulu konferansa katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title