Haberler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 30 Mart seçimlerinde Türkiye’nin her yerinde AK Parti'ye verilen oyların iş birlikçilere ve milli irade düşmanlarına atılmış bir tokat olacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 30 Mart seçimlerinde Türkiye'nin her yerinde AK Parti'ye verilen oyların iş birlikçilere ve milli irade düşmanlarına atılmış bir tokat olacağını söyledi.

AK Parti Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Seçim İrtibat Bürosu açılış törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "30 Mart seçimlerinde Sarıkaya'da hem belde ve köylerde hem de Yozgat ve Türkiye'nin her yerinde AK Parti'ye verilecek her oy, bu iş birlikçilere atılmış tokat, milli iradenin düşmanlarına atılmış bir tokat olacak. 30 Mart'ta sandıkta nasıl 367'i bozduysanız, nasıl 27 Nisan bildirisini yırtıp çöpe attıysanız, nasıl başkaca oyunları bozduysanız ben eminim 30 Mart'ta yapılan diğer oyunları da yine siz bozacaksınız. Uydurma kasetlerle, montajlarla, iftiralarla bu kadroyu kimse kirletemez. Sayın Başbakanımızı hiç kimse kirletemez. Tayyip Bey siyasi hayatı milletin önünde olan bir insandır. Belediye başkanlığından bu yana konuşmaları, yaptıkları, ettikleri kayıt altındır. Dost düşman onu yakından her daim takip etti. Eğer bir eksiklik, bir yanlışlık bir şey bulmuş olsalardı emin olun şiirden mahkum etmezlerdi. Başka yollar denerlerdi, başbakanlığına başka imkanlara sahip olmasına asla izin vermezlerdi, ortaya korlardı. Koyamadılar, başaramadılar. Neden? Çünkü yok. Şimdi montajlarla ve birtakım ürettikleri iftiralarla milletin gözünü boyama çabası içerisindeler. Boşuna uğraşıyorlar. Temiz olanları iftiralar kirletemez, asla kirletemez" dedi.

Bugün 28 Şubat'ın da yıl dönümü olduğunu ifade eden Adalet Bakanı Bozdağ, "28 Şubat tarihimizdeki kara bir lekedir. O kara lekeyi de bu kadrolar temizledi. 28 Şubat'ın eserlerini, ürettiklerini, yanlış anlamda ürettiği ne varsa hepsini ortadan biz kaldırdık. Şimdi 28 Şubat yargıda hesabını veriyor, 12 Eylül Darbesi yargıda hesabını veriyor. 28 Şubat'ın koyduğu yasakların tamamını kaldırdık. Kur'an kurslarına yaş sınırı yasağını kaldırdık, baş örtüsü yasağını kaldırdık, kesintisiz eğitimi kesintili hale getirdik, orta öğretim kurumlarına seçmeli Kuran ve Peygamberimizin hayatı derslerimizi koyduk ve 28 Şubat'ın bu millete yaptığı ne kadar haksızlık ve kötülük varsa onları ortadan kaldıran tarihi adımları hep beraber attık. İnşallah bundan sonra da adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Yeni 28 Şubat'lar Türkiye'de asla bir daha olmayacaktır. Bundan sonra herkes şunu görmeli, bilmeli; Türkiye de artık yöneticiler sandıkta değişir, sandığın dışında belediye başkanları değişmez, sandığın dışında hükümetler değişmez. Kimin hükümet olacağına, kimin muhalefet olacağına Sarıkayalı karar verir, Türk milleti karar verir. Onun dışında yabancılar veya onlara taşeronluk yapanlar bunun kararını veremezler. Vermek isteyenler, en büyük dersi yine milletten alacaklardır" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bekir Bozdağ 28 Şubat Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title