Haberler

ADA AVM'de Erken Bayram Sevinci

Ada Alışveriş Merkezi (ADA AVM): 24 Ağustos - 2 Eylül Tarihlerinde Ziyaretçilerine Keyifli Ve Bol Kazançlı Alışveriş Fırsatı Sunuyor

Ada alışveriş merkezi (ada avm): 24 ağustos - 2 eylül tarihlerinde ziyaretçilerine keyifli ve bol kazançlı alışveriş fırsatı sunuyor. OKART üyelerine sunulan muhteşem kampanyada 200 TL'lik alışverişler 50 TL'lik hediye çeki ile ödüllendiriliyor.

Anında 50 Tl'lik Çek

ADA Alışveriş Merkezi'nde O KART kampanyaları hız kesmeden devam ederken, 24 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde geçerli olacak olan yeni kampanyada, ADA AVM mağazalarından alışveriş yapan ziyaretçiler, anında hediye çeki kazanacak. O KART sahibi ADA AVM misafirleri bayram kampanyası ile alışverişleri karşılığında hediye kazanırken, ayrıca puan toplamaya devam ediyor.

24 Ağustos – 2 Eylül 2011 tarihleri arasında ADA AVM mağazalarından yapılan 200 TL'lik alışveriş karşılığında O KART üyeleri 50 TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilirken avantajlı alışverişin keyfini çıkarıyor. Anında O KART sahibi olamak ve O KART'ın benzersiz fırsatlarından yararlanabilmek için ADA AVM'yi ziyaret etmeleri yeterli olacak. O KART bayram alışverişini keyfe dönüştüren ADA Alışveriş Merkezi, yeni kampanyalarla ziyaretçilerinin memnuniyetini sağlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title