Haberler

Acun "Yokum" Dedi, Transtürk Hisseleri Yüzde 64 Eridi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile Galatasaray'ın eski Başkanı Faruk Süren'in Transtürk Holding'i arasındaki hisse devri anlaşmasının feshedilmesinden sonra holdingin hisseleri sert düştü.

Uzun zamandır gözaltı pazarında bulunan Transtürk'ün geçen kasım ayında Acun Medya'ya satışını içeren anlaşma cuma günü feshedildi. Haftanın ilk işlem gününe yüzde 19 düşüşle başlayan Transtürk hisselerinde 1.81 lira ile zirvenin görüldüğü 11 Aralık 2015'ten düne düşüş yüzde 64'e yaklaştı.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Konuyla ilgili olarak Transtürk Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, 20 Kasım 2015 tarihinde taraflar arasında yapılan anlaşmanın, Pay Devri Sözleşmesi'ndeki şartların sağlanamayacağının anlaşılması nedeniyle, 19 Şubat 2016 tarihinde karşılıklı olarak feshedildiği bildirilmişti.

6 KAT YÜKSELMİŞTİ

Faruk Süren'in patronu olduğu şirket endekste TRNSK kodu ile yatırımcılara hitap ediyor. Devir anlaşmasının duyurulduğu tarihten bu yana Transtürk Holding hisseleri 6 katı aşkın değerlenmiş ve 1,24 lirayı bulmuştu. Hisseler şu an 1 lira seviyesinde.

ERİDİ GİTTİ

Yakın İnceleme Pazarı'ndaki şirkete 20 Kasım'da Acun Ilıcalı'nın talip olduğunun açıklanmasından bu yana şirketin borsadaki hisseleri yüzde 905 artarak 0.18 TL'den 1.81 TL'ye kadar yükselmişti. Hisseler dün 0.64 liraya geriledi. Faruk Süren, yaptığı açıklamada "Çok iyi bir fırsattı. Olmadı, sağlık olsun. Ama vazgeçmedim, yeni fırsatları değerlendireceğim. Bundan sonrası için önümüzdeki maçlara bakacağız" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Acun Ilıcalı Faruk Süren Acun Medya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (20)

SAMSUN:

ADAM GİBİ ADAM ACUN ILICALI GERİSİ BOŞ

2
16
yanıtYanıtla
MEĞRİLİ AMCA:

Borsa; bir çırpıda zengin olmak isteyen safların; uyanıklar tarafından söğüşlendiği yerdir.

14
1
yanıtYanıtla
dr.:

evt. .

yanıt1
yanıt1
Birol.Yildız:

Acun efendi demekki paralelden tüyo alamadı önün ıçın çark etti yoksa alırdı

2
9
yanıtYanıtla
HABER 25.Mobil-IOS:

Bir muhabirin yükselişi ama şimdi akepe arkadındaki paraya para demez

9
1
yanıtYanıtla
gerçek:

hisseleri en yüksekten satan parasına para kattı. . . anlaşmışlardır bunlar. . .

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

zenginin malı zügürtün çenesini yorarmış onlara bişey olmaz hepsi haber olsun

8
1
yanıtYanıtla
esadaş:

Acun akıllı adam.

3
6
yanıtYanıtla
Mağdur:

Acun un gücü yetmemiş patron olmaya. Dağ fare doğurdu. . .

5
3
yanıtYanıtla
Alper OZ:

Resmen ahmak silkelediler. . .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title