Haberler

Acun, NTV'nin Programını Kendi Kanalına Transfer Etti

Güncelleme:

Medya patronu Acun Ilıcalı'dan bir program daha geliyor. Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de, 'Aile Doktoru' programını izleyicilerle buluşturacak.

Prof. Dr. Cihan Aksoy ve Nur Tuğba Algül'ün sunacağı 'Aile Doktoru' hafta içi her gün TV8 ekranlarından izleyici ile buluşacak. 'Aile Doktoru' programında, konusunda uzman hekim ve konuklarla, sağlıklı ve mutlu yaşamın sırları, tıptaki son gelişmeler, hastalıklar ve tedavi yöntemleri, sağlık konusunda merak edilenler izleyiciyle buluşacak.

ARTIK TV8'DE EKRANA GELECEK

Her gün farklı konukların ağırlanacağı ve sağlıklı yaşam için gereken egzersiz hareketlerinin gösterileceği program 'Aile Doktoru', 15 Aralık Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün TV8'de ekrana gelecek.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

AMED:

acun gibi masonlar asla batmaz türkiye cumhuriyeti halklarını tv programlarıyla uyutma projesinin önemli aktörlerinden biridir kendisi

24
5
yanıtYanıtla
şeyhmobilWeb@haberler.com:

İgrenç kasıntı bi adam reyting için programa çıkan yarışmacı ların gururu nu kırıyor

23
3
yanıtYanıtla
acuuun kendine gel!:

acun bu doktor zaten tv8''de sen satın almadan önece program yapıyordu ve sen ne yaptın??? tuttun yeni kanal yeni yüzler, yeni format ayağına adamın izlenen programını yayından kaldırdın, kısaca çokbilmişlik yaptın!! al işte şimdi tükürdüğünü yalıyosun! tıpış tıpııış geri çağırdın tv8e!

21
2
yanıtYanıtla
acun:

eee bence karısının ahı tutuyor az aldatmıyor

12
6
yanıtYanıtla
ercan:

kralsın acun adam gibi adamsın Türkiyenin gururusun cani gönülden taktir tebrik ediyom seni sana herşey yakışır

1
0
yanıtYanıtla
sewinç:

hiç acıpta izlemedim tv8 i . . . . kumandada kac numara bileme bile

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title