Haberler

Acun Ilıcalı Üniversitede Ders Konusu Oldu

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ve İletişim Fakültesi'nin düzenlediği 'Oyun ve oyuncak kongresi'nde özel bir ders konusu olarak tartışıldı.

Doç. Dr. Mevlüt Özben, Acun Ilıcalı hakkında bir araştırma yaptı ve ünlü televizyoncuyu, 'oyun oynatmayı oynayan adam' olarak tanımladı.

"OYUNLARIN EFENDİSİ"

ATA-AÖF Sosyoloji Program Koordinatörü Doç. Dr. Mevlüt Özben, Ilıcalı'yı 'Oyunların efendisi' olarak nitelendirdi. Özben, "Survivor'da da bekleme yapmaya fırsat bırakılmıyor. Ilıcalı, 'oyun oynatmayı oynayan adam' olarak, 'bekleme yapmamayı' televizyon aracılığıyla sunmakta.

"BİZ DE EKRAN BAŞINDA YARIŞIYORUZ"

Yarışmada kimi tutuyorsak, o takımın kazandığı ödülü sanki biz almış ya da ödül yiyecekse sanki biz yemiş gibi tatmin olabiliyoruz. Bu yüzden, Survivor'da, kendi yaşamımızda muhatap olduğumuz 'oyunlar ve fırsatlarla' paralellik kurarak, bir bakıma biz de ekran başında yarışıyoruz" dedi.

"OLUMSUZ BAKANLAR BAŞARISINI HAZMEDEMİYOR"

Ayrıca Türkiye'de Ilıcalı'ya olumsuz bakan kişilerin bir kısmının sol bakış açısına sahip olduğunu, bir kısmının da yükseliş hikayesini hazmedemediklerini ileri sürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Atatürk Üniversitesi Acun Ilıcalı Aöf Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

macun:

ders konuları, parmak arası terlik nasıl giyilir, sörvayvıra nihat doğan gibiler nasıl bulunur. . .

11
12
yanıtYanıtla
OzturkMobil-IOS:

Alinacak ders; AKP ye yanas, Tayipci ol : Acun ol...! Oyle cunku isin asli bu.

5
9
yanıtYanıtla
çin malı bunlar:

SURVİVOR ÜNİVERSİTELERE KONU OLDU İSE VAH O ÜNİVERSİTELERİN HALİNE.

11
3
yanıtYanıtla
Aysel. Mobil-IOS:

Devam. Oglum. Kıskansınlar. Çatlasın. Yaptığın. Her. Şey. Olay. Devammmmm

4
9
yanıtYanıtla
taner:

bir bakarsınız, ACUNOLOJİ diye bölüm bile açarlar. oh yeah!

11
2
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

bu hoca ünlü oldu seneye ünlüler takımında oynar acun yalakalığı sever

7
5
yanıtYanıtla
cagatay:

birakin abi yaaa adamin 10 sene onceki halini hepimiz biliriz futbolcu pesinde kosardi saha icinde roportaj almak icin adam calisti cabaladi kafayi kullandi bu hale geldi helal hos olsun takdir ettigim kisidir sanki sizin elinize gecse ters tepeceksiniz

8
2
yanıtYanıtla
demet:

Acun ben çocukken acun firardayı sunardı ve büyük zevkle izlerdim. hakettiği yerde çok zeki ve yeniliklere açık biri kendisi.

7
3
yanıtYanıtla
Realist:

Kişilik olarak değil belki ama kariyer olarak örnek aldığım biri

6
3
yanıtYanıtla
İskender büyükMobil-IOS:

Toplumu hipnotize etme ve karakterini bozmak üzerine oyunları dedikodu ve çekişme seven toplumumuzu bozmaya dewam ediyor akılsız akademisyenler de bunlar halkın kültürünü ahlakını karakterini bozuyor diye toplumu uyarması gerekirken yüceltiyorlar bu kadar kalitesi adamla Türkiye nin durumu da bu işte ama dünya lideriymişiz gibi davranıp kuruğu dik tutmak hastalığından da asla vaz geçemiyoruz işte

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title