Haberler

Acun Ilıcalı, Berna'yı Neden Elediklerini Açıkladı

Güncelleme:

Survivor'da Gönüllüler takımındaki fiziksel şiddete varan kavga sonrası elenen Berna'yla ilgili Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümüne Gönüllüler takımındaki Berna ve Sahra'nın tartışması damga vurdu. Sinirlerine hakim olamayarak takım arkadaşına önce tokat sonra da tekme atan Berna yarışmadan diskalifiye edildi.

KARARI ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı diskalifiye kararını şöyle açıkladı: Biliyorsunuz Gönüllüler adasında büyük bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın sonrasında fiziki bir temas gerçekleşti. Berna ile Sahra arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Bu olaylar gerçekten çok üzücü. Yarışmacıların orada haftalardır ciddi bir açlık çektiğini ve sinirlerine hakim olamadıklarını çok iyi biliyoruz ama bizim için adadaki güvenlik çok çok önemli. Bunu da her zaman söylüyoruz. Bu yaşanan olaydan sonra biz yarışmacılarla birer birer görüştük.

"BERNA'YI VE SAHRA'YI SEVİYORUZ"

Görüşmeler sonrasında bu fiziki tartışmanın ileriye yansıyabileceğini ve adadaki güvenlikle ilgili belli problemler olabileceğine kanaat getirdik. Tabii ki Berna'yı seviyoruz. Sahra'yı da seviyoruz. Hepsi bizim için çok değerli ama biliyorsunuz ki Survivor'da bizim için en önemli şey adadaki güvenlik. Yarışmacılardan aldığımız izlenimle bu güvenliğin riskte olduğunu düşünerek çok sevmemize ve değer vermemize rağmen üzülerek Berna'yı diskalifiye etmek zorunda kaldık.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

mmmarifecektemir@hotmail.fr:

bernanın yerinde olsaydım sahrayı iyice bi döver öyle çıkardım

48
2
yanıtYanıtla
şener avundukrahmi.sener@hotmail.com:

acunu çok sevdiğim halde yaptığı haksızlık için kınıyorum sahrayı da elemliydi turabi yi uyarmalıydı çok sinir edici bir durum

41
0
yanıtYanıtla
Berna canbeldekBernacanbeldek46:

Arkadaşlar çok teşekkür ederım aslında orada diskalifiye olacağımı bilsem sahrayı daha beter döverdim

37
2
yanıtYanıtla
dilekgercekburcu@hotmail.com:

Gerek yok Bernacim, ama hakettigi dersi verdin sen. Bir daha oyle yarismalara girme.

yanıt0
yanıt0
betülbetul_44.44@hotmail.com:

Dövseydin zaten gitmeye gidiyosun bi ikİ tanede bizim İçin vursaydın çaktırmadan turabiyede vursaydın ya ne uyuzlar onlar sahra seni kışkırttı resmen ya

yanıt0
yanıt0
MELISA 58dastan@hotmail.fr:

Evet Berna sen rahat ol orada biz bir seyirci olarak herseyi goruyoruz orada Sahra senin ismini kullanip seni susturuyor bu haksizlik bende aynisini yapardim .. zaten ben o Sahra denen kiza gicik oluyorum Survivor'da olsaydim ne yapacagimi bilirdim ben ona , ama Sahra cok korktu ve utandi bu belli yani, deli diyene bakin kendisi deli'nin önde gideni ..

yanıt0
yanıt0
h yılmazhhhyilmazzz@hotmail.com:

kız orda parmağıyla dürttü,bu kadar büyütülmesi çok mantıksız,sahra zaten öok itici o kıza bu saate kadar tahammül etmek bile büyük sabır

34
1
yanıtYanıtla
SEVİLsevil_burc@hotmail.com:

BUNLARIN HEPSİ DANIŞIKLI DÖVÜŞ.ACUNUN PLANLARI KİMBİLİR DAHA NELER DÖNÜYOR.TABİKİ O DENGESİZ SAHRA GİTMELİYDİ

35
0
yanıtYanıtla
MEEEEEE.....ibrahimhalilduymaz@hotmail.com:

BERNA MERNA ACUNUN UMURUNDA DEĞİLDİR. ADAM REYTİNG VE PARAYA BAKIYOR.. TAM TÜCCAR HELAL OLSUN...

30
0
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ACUN BEY MÜMKÜNSE YARIŞMA BİTTİĞİNDE O SAHRA DENEN KIZI TÜRKİYEYE GERİ GETİRMEYİN; BIRAKIN O ADADA TEK BAŞINA KALSIN, YAŞASIN..! ALLAH MUHAFAZA TÜRKİYEYE GELİRSE ÜLKEYİ KARIŞTIRIR O FİTNECİ..! HA YALNIZ BIRAKAMIYORSANIZ TURABİ DENEN ŞİŞME BALONU DA YANINA KOYUN..! İKİ FİTNECİ YAŞASINLAR ORDA..!

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title