Haberler

Acun Çok Sert Konuştu: Acilen Doktora İhtiyacı Var

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu başarısız olacağını söyleyen reklamcı ve köşe yazarı Ali Atıf Bir'e "Ali Atıf Bir hocamın acilen göz doktoruna ihtiyacı var" dedi.

Yarışma ve şov programlarıyla televizyondaki başarısı tartışılmayan Acun Ilıcalı'nın, televizyon kanalı aldıktan sonra aynı başarıyı gösterip göstermeyeceği hala tartışılıyor.

"ACİLEN GÖZ DOKTORUNA İHTİYACI VAR"

Acun Ilıcalı'nın başarısız olacağını söyleyenlerden birisi de, akademisyen, reklamcı ve köşe yazarı Ali Atıf Bir'di. Ali Atıf Bir, "TV 8 ilk 5'e giremez" dedi. Ali Atıf Bir'in bu sözlerine Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi. IlıcalıTwitter hesabından yaptığı açıklamada, kanalın ilk 3 ayda prime time kuşağında ikinciliğe, ABC1'de dördüncülüğe yükseldiğine dikkat çeken Ilıcalı, "Ali Atıf Bir hocamın acilen göz doktoruna ihtiyacı var" yazdı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Ali Atıf Bir Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

görkemmobilWeb@haberler.com:

Ya benmi yanlış okuyorum reytingleri o ses dışında ilk beşe girdiği programı yok evet eskiye göre tv 8 yükselişte e olmasın mı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title