Haberler

Açlıktan Bitkin Düşen Yaşlı Kadını Itfaiye Kurtardı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tek yaşadığı evde düşüp yaralanan ve 4 gündür aç kaldığı için bitkin düşen yaşlı kadını itfaiye ekipleri kurtardı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tek yaşadığı evde düşüp yaralanan ve 4 gündür aç kaldığı için bitkin düşen yaşlı kadını itfaiye ekipleri kurtardı. Olay Devrek ilçesine bağlı Eski Mahalle Saka Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre komşularının 4 gündür kendisinden haber alamadığı 76 yaşındaki Döndü Ünal için 112 sağlık ekipleri ve Devrek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Kısa sürede yaşlı kadının yaşadığı binaya gelen Devrek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Kurtarma ekipleri 3. Katın camından içeri girdi. Yaşlı kadını yerde baygın halde bulan itfaiye ekipleri kapıyı açarak 112 sağlık ekiplerini içeri aldı. Evinin mutfağında yerde baygın halde bulunan yaşlı kadına sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yerden kalkamadığı için 4 gündür aç ve susuz kalan yaşlı kadının bitkin düştüğü öğrenildi. Yaşlı kadının hastanedeki tedavisi sürüyor.

(Onur Altındağ / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title