Haberler

Acil Servisteki Hastalara Tecavüz Eden Hemşirenin Cezası Kesildi

Güncelleme:

Acil servise gelen kadın hastalara tecavüz edip kameraya alan erkek hemşire tam 18 yıl hapse mahkum oldu.

Nisan başında İngiltere'yi sarsan skandalın cezası da belli oldu.Mahkemeye çıkartılan kadanlara o görüntüler soruldu. kadınların hepsi görüntüdeki kişinin kendi olduğunu belirterek sapık erkek hemşireden şekayetçi oldu.

O ANLARI VİDEOYA DA KAYDETMİŞTİ

İngiltere bu haberle çalkalanıyor. Acil serviste kendinde olmayan kadın hastalara tecavüz eden erkek hemşire, tecavüzleri videoya da kaydediyor. Andrew Hutchinson isimi 29 yaşındaki hemşire çalıştığı John Radcliffe Hastanesi'nde acil serviste kadın hastalara tecavüz edip, tecavüzleri videoya aldığını Oxford Asliye Ceza Mahkemesi'nde kabul etti.

KAMERAYA POZ VERMİŞ

Hemşirenin kurbanlarının 18, 22 ve 35 yaşlarında kadın hastalar olduğu öğrenildi. Görüntülerde Hutchinson tecavüz sırasında kameraya bir de poz veriyor.

SUÇUNU KABUL ETTİ

İngiliz hemşirenin skandalları bununla sınırlı değil. Andrew Hutchinson daha önce Abington şehrindeki White Horse Eğlence Merkezi'nde 10 ve 15 yaşlarında iki kız çocuğuna röntgencilik yaptığı iddialarını da kabul etti. Andre Hutchinson'ın, işlediği 27 suç arasında Wilderness Festivali sırasında kurulan tıp çadırında 24 ve 21 yaşlarında iki kadına daha cinsel saldırıda bulunması da yer alıyor.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yaşam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

efe:

karınızı kızınızı hastanelerde yalnız bırakmayın her yer sapık dolu

72
2
yanıtYanıtla
ayboğan:

Bu tür sapıkları tutuklayıpta beslemenin bi anlamı yok ya idam edecen yada hadım edecen.

50
3
yanıtYanıtla
hemşir:

Hemşirenin sonundaki e harfi dişilik ifade eder. Halim-Halime örneğinde olduğu gibi. . . ''Erkek sağlık görevlisi'' veya haberi yazana kolaylık olması açısından ''hemşir'' demesi uygun olurdu.

27
4
yanıtYanıtla
ADAM.:

ERKEKTEN HEMŞİRE OLURMU YA BİKERE ELİ YATKIN DEGİL.

15
10
yanıtYanıtla
hakan celikMobil-ANDROID:

boylelerine muebbet lazim.topluma ne faydasi varki

22
1
yanıtYanıtla
slim shadymobilWeb@haberler.com:

cahil cahil konuşmayın , hemşire fransızcada yardım etmek demektir dilimizede ordan gelmiştir. yani erkeklerede hemşire denir. şöyle düşünün bayan savcı ya savcı dedinizde erkeğine savc mı diyeceksiniz böyle saçmalık mı olur. öğrenin sonra erkek hemşirelerin adınıda karalamayın.

14
7
yanıtYanıtla
JONNYNİN DEDESİ:

KUDURMUS PİSLİK KALIBINDAN UTAN

17
3
yanıtYanıtla
T.COŞKUN..:

TAHİR. . . . TAHİRE. . . KADİR. . KADİRE. . . MESUT. . . MESUDE. . . ENİS. . . . ENİSE. . . . İSİMLERDE BİLE KADIN ERKEK ARASINDAKİ FARKI BELİRTMEK İÇİN -E-TAKISI KULLANILIR. . . . . . . . . . . . . . . . . BU HABERDE ''ERKEK HEMŞİRE''İFADESİ KULLANILMIŞ. . BİZ GENELLİKLE HASTANELERDE ERKEKLERE BAKANA ''HASTA BAKICI''DERİZ. . . BU İFADE SADECE YATAK DÜZELTEN, HASTAYI TUVALETE, MUAYENEYE, RÖNTGENE GÖTÜREN, YATIRAN KALDIRAN ERKEK ÇALIŞANLAR İÇİN KULLANILMALI. . PEKİ İĞNE YAPAN, ATEŞ, TANSİYON ÖLÇEN, İLAÇ VEREN ERKEĞE NE DİYECEĞİZ. . . ''ERKEK HEMŞİREEEEE DİYE BAĞIRACAK HALİMİZ YOK HERHALDE. . . SADECE TEK KELİME. . . . . ''HEMŞİR''. . . . . . BU KADAR BASİT. . . BUNU BİLENLER İÇİN YAZMADIM. . . HABERİ YANLIŞ YAZANLAR İÇİNDİ. . . . . .

11
8
yanıtYanıtla
Yeni turkiyeMobil-IOS:

Sapik cok heryerde. Kime guvenecegimizi sasirdik.

17
1
yanıtYanıtla
desiMobil-ANDROID:

ELİ DEĞİL AMA YATKIN YERİ VARMIŞ..İTİN.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title