Haberler

Açık Radyo 20, Dinleyici Destek Projesi 12 Yaşında!

Güncelleme:

Yayın macerasında 20. yılını sürdüren Açık Radyo bu yolun yarısından fazlasını dinleyicilerinin desteğiyle kat etmenin neşe ve gururunu yaşıyor!

Bağımsız varoluş biçimiyle uzun süredir bir "sosyal girişim modeli" oluşturan Açık Radyo'nun bu yıl 12. kez düzenlediği Açık Radyo Dinleyici Destek Projesi Özel Yayını, 12. Radyo Günleri Ceylân Ertem, Marsis, Büyük Ev Ablukada, Uğur Yücel, Ege Çubukçu, Harun Tekin, Yaşar Kurt, Mert Fırat gibi isimlerin desteğiyle 14 Mart'ta başlıyor!
Kurulduğu günden bu yana hiçbir sermaye ya da çıkar grubuna bağlı olmadan 20. yılını dolduran Açık Radyo; bu uzun ince yolun yarısından fazlasını dinleyicilerinin doğrudan desteğiyle katetti. 12 yıldır dinleyicisiyle yan yana yürüyen Açık Radyo'nun Dinleyici Destek Projesi'nin 12.'si, bu yıl 14 – 22 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Açık Radyo'nun programcılarının, dinleyicilerinin ve dostlarının buluşacağı Dinleyici Destek Projesi özel yayınına, nâm-ı diğer 12. Radyo Günleri'ne; her yıl olduğu gibi Türkiye'nin önde gelen bazı sanatçıları, kültür ve edebiyat insanları da katılacak. Bu yılki Radyo Şenliği'nin konukları arasında Ceylân Ertem, Banu Savaş, Marsis, Kim Ki O, Feryal Öney, Luxus, Gevende, Ayyuka, Büyük Ev Ablukada, Uğur Yücel, Ege Çubukçu, Harun Tekin, Cenk Taner, Piatango, Yaşar Kurt, Mert Fırat, Bubituzak gibi isimler yer alıyor.

9 gün 99 saat sürecek 12. Radyo Günleri'nde programcılar, dinleyiciler ve dostları bir kez daha bir araya gelerek; dünyanın gidişâtını konuşacak, sanatlarını konuşturacak ve yeni destekçilere saflara katılmaları için çağrıda bulunacaklar.

14 – 22 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek 12. Radyo Günleri'nin an be an takip edilebileceği radyogunleri2015.tumblr.com adresinde ayrıca; yayından fotoğraflar, kayıtlar ve sürpriz videolar da paylaşılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Çubukçu Mert Fırat Yaşar Kurt Uğur Yücel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title