Haberler

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav sonuçlarına erişim

Güncelleme:

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav sonuçlarına erişim ekranı. AÖL Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ? Sınav sonuçları nereden öğrenilir ? 2016 AÖL sınav sonuçları ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

AÖL Açık Lise 3.dönem sınav sonuçları MEB tarafından erişime açıldı mı? Sınava giren adaylar bu soruyu sormaya başladı. AÖL Açık lise öğrencileri bu sınavın sonuçlarını aol.meb.gov.tr adresinden 4 Temmuz tarihinde internet üzerinden öğrenebilecek. Açık Öğretim Lisesi'nde yılda 3 sınav yapılıyor ve bu sınavlar sırasıyla, Ocak, Mayıs ve Temmuz ayında yapılıyor. 4 Temmuz tarihinde açıklanacak olan AÖL sınav sonuçlarına erişim için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

AÖL SINAV SONUÇLARI

AÖL öğrenci giriş sistemi ile milyonlarca öğrenci AÖL 3.dönem sınav sonuçlarının açıklanmasını beklemekte. AÖL (Açık Lise) sınavları 11-12 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirildi. AÖL sınav sonuçlarının 4 temmuz Pazartesi günü http://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx internet adresinden açıklanacak. AÖL (Açık Lise) programını başarı ile bitirenlere Lise diploması verilmektedir. Bu lise diploması ile üniversiteler tarafından yapılan YÖS sınavlarına veya ÖSYM tarafından yapılan YGS ve LYS sınavlarına katılabilir. Başarılı olmaları halinde Türkiye'de üniversitelerde okuyabilirler.

AÖL AÇIK LİSE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

11-12 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen Açık öğretim ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. 3. Dönem AÖL sınavının sonuçları 4 Temmuz 2016 tarihinde duyurulacak. Açık öğretim ortaokulu öğrencileri bu sınavın sonuçlarını http://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx internet adresinden TC. Kimlik numaralarını ve şifrelerini girerek, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri ise http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden Öğrenci Numarası ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title