Haberler

İki Kafadar Cesaretinin Bedelinini Ödedi

Güncelleme:

Dünyanın en acı biberini yiyen ikili göz yaşları içinde kalırken, izleyenleri güldürdü.

Biberin içindeki acı oranı Guinness rekorlar kitabına girmiş ünlü Carolina Reaper cinsi biberi Sean Evans ve Chili Klaus adlı iki adam kameraların önünde yedi. Acı biberin kendilerinde oluşturacağı etkiyi filme alan iki maceraperest bu acı tecrübeyi izleyenleriyle paylaştı.

BİLE BİLE YEDİLER

Biberleri henüz yemeden evvel Danimarkalı Chili Klaus partneri Sean'a uyarıda bulunuyor. Chili; "Unutma biberi iyice çiğnemelisin yutmadan önce, ağzında en az on kere çiğne aksi halde miden zarar görür" diyerek Sean'ı uyardıktan sonra ikisi de 'şerefe' diyerek biberleri ağızlarına götürüyorlar.

BAŞTA BİR ŞEY YOK GİB AMA SONRA...

Acı biberleri ağızlarına attıktan sonra başta bir şey olmamış gibi görünse de saniyeler geçtikçe ikilinin şekli şemali değişmeye başlıyor. İkiliden Sean, biberin acısını bastırmak için önündeki içeceklere abanıyor. Chili, acının etkisi kendini göstermeye başlayınca yerinde sabit duramaz hale geliyor. Chili hıçkırıklar içinde "Çok acı, kulaklarımda hissediyorum" derken ikilinin gözlerinden yaşlar geldiği ve ten renginin kırmızıya döndüğü görülüyor.

Videonun sonunda acıdan duramayan ikili birbirlerine sarılarak sevgilerini sözcüklere döküyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Carolina Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

musaMobil-ANDROID:

ONLAR URFA ISOTUNU DUYMAMIŞ HERHALDE INSANI ANIRTIYOR

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title