Haberler

Acendıs'ten Anadolu'da Yeni Bir Hastane Projesi

Almanya merkezli Türk şirketi ACENDIS Gaziantep’te bir Hastane projesine daha imzasını attı.

Almanya merkezli Türk şirketi ACENDIS Gaziantep'te bir Hastane projesine daha imzasını attı.

Anahtar Teslim Hastane Projeleri'nde alanında tek firma olan Almanya merkezli Türk şirketi ACENDIS Gaziantep'te bir Hastane projesine daha imzasını attı. ACENDIS Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Türkoğlu ve Gaziantep Hatem Hastanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Boyunsuz arasında gerçekleştirilen imza töreni ile ACENDIS, Anadolu'daki Hastane projelerine bir yenisini daha ekledi. Gaziantep'te faaliyete girecek olan özel hastane 125 yatak kapasiteli ve tam teşekküllü 5 ameliyathanesi ile bölgeye önemli bir katkı sağlayacak. ACENDIS, yakında hizmete açılacak olan ek binanın medikal cihaz planlaması ve temini ve satış sonrası hizmet sağlayıcısı olarak görev alacak.

ACENDIS Satış ve Pazarlama Müdürü Türkoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, "1995 yılında Almanya'nın Hannover şehrinde kurulan ACENDIS, bugüne kadar, yurt içi ve yurt dışında 200'e yakın hastane projesine anahtar teslim olarak imza attı. 20. yılını geçtiğimiz Haziran ayında dev bir organizasyon ile kutlayan ACENDIS, ayrıca, yurt genelinde, tüm bölgelerdeki temsilcileri ile de özel hastanelerin medikal cihaz ihtiyaçlarını da karşılıyor. ACENDIS'in hedefi, Hastane projelerinde yakalamış olduğu liderliğini sürdürmek ve daha fazla hastane projesine imza atarak hep bir adım önde olmaya devam etmek. Ayrıca hastanelerin en son teknolojiye sahip olmaları ve hastalarına en iyi hizmeti vermelerine olanak sağlamaktan da büyük onur duyuyuoruz. Uluslararası anahtar teslim hastane projesi yapan bir firma olarak, ülkemizdeki hastanelerin gelişimi bizim için çok kıymetli. Bu sebeple tüm bölgelerimizdeki hastanelerimize en iyi hizmeti vermek için gece gündüz, projeden, finansa ve satış Ssonrası kurulum ve servis hizmetimiz ile komple çözümler sunuyoruz" dedi.

Gaziantep Hatem Hastanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Boyunsuz ise yaptığı konuşmada "ACENDIS ile uzun süredir süregelen işbirliğimize, yeni projemiz ile devam ediyoruz. ACENDIS'in sunduğu çözümler ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile projelerimizi kendilerine güvenle teslim ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ali Türkoğlu Gaziantep Almanya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title