Haberler

'ABİM Geldi' İle Kahkaha Tufanına Hazır Olun

Güncelleme:

Marc Comelettı'nın yazdığı ve birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı 'Abim Geldi' adlı tiyatro oyunu Aliağa'da tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Dünya prömiyerini daha önce Aliağa'da gerçekleştiren ve 3 gün boyunca Aliağa'da sahnelenen oyunun yönetmelik koltuğunda Bora Severcan oturuyor. Aliağa Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenecek olan oyunda; Bekir Aksoy, Melda Gür, Volkan Severcan, Pelin Akil, Yeliz Şar ve Seyhan Şaşko gibi sevilen ünlü oyuncular yer alıyor. Aliağa'da daha önce sahnelenen ve iki saatlik 'kahkaha terapisi' olarak nitelendirilen oyun, tiyatro severlerden yoğun ilgi görmüş, izleyenlerinden büyük beğeni toplamıştı.

Prömiyeri Aliağa'da gerçekleştirildikten sonra Türkiye'nin birçok şehrinde sahnelenen oyun, Aliağalılardan gelen yoğun talep üzerine Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aliağa'da bir kez daha sahneye konulacak.

OYUNUN KONUSU

Bir komedi yapımı olan oyunun senaryosu şöyle gelişiyor: Tansu, boğaz manzaralı bir evde Karadenizli hizmetçisi Fadik ile oturan yakışıklı bir mimardır. 3 ayrı ülkenin havayollarından gelen 3 hostesi evlenme vaadiyle kandırıp, birbirinden habersiz idare etmektedir. Ağabeyi Kamuran Anadolu'da Edebiyat öğretmenidir ve tayini İstanbul'a çıkmıştır. Hemen kardeşi Tansu'nun yanına gider ve artık evlenip bir aile kurmak istediğini ona dile getirir. Tansu ise ona sırrını açıklar ve bu hayatın da keyifli olabileceği konusunda ağabeyini ikna etmeye çalışır. Bu sırada 3 hostesin de aynı anda eve geleceği tutar ve işler iyice karışır. Kamuran, Tansu'yu kurtarmaya çalışırken işleri daha da berbat eder ve çıkılmaz bir hale getirir.

10 Temmuz Cuma günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 22.00'de sahneye konulacak oyunun biletleri 5 TL olarak belirlenirken, oyunu izlemek isteyenlerin biletlerini ASEV gişelerinden ve biletix üzerinden temin edebileceği duyuruldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aliağa Belediyesi Bora Severcan Bekir Aksoy Melda Gür Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title