Haberler

    Abdürrahim Albayrak: Dişlerin Parasını Chedjou'dan Alacağım

    Güncelleme:

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Albayrak, protez dişlerinin fırladığı anı anlattı ve "Dişlerin parasını Chedjou'dan alacağım" diyerek olaya esprili yaklaştı.

    Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçta protez dişleri fırlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak yaşanan o anı anlattı.

    "DİŞLERİN PARASINI CHEDJOU'DAN ALACAĞIM"

    Chedjou'nun direkten dönen topunda çok heyecanlandığını dile getiren Albayrak, "Dişlerin parasını Chedjou'dan alacağım" diyerek olaya esprili yaklaştı.

    TRANSFER KONUSU

    Albayrak, Akhisar Belediyesporlu Bilal ve Güray'ın transferleriyle ilgili konuştu. Akhisar Belediyespor forması giyen Bilal Kısa ve Güray Vural'ın ismi son günlerde Galatasaray ile anılıyor. İki oyuncunun devre arasında sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı yönünde haberler arttı. Ancak Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, böyle bir düşünceleri olmadığını söyledi.

    "FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ YOK"

    Albayrak kadrolarındaki oyuncu sayısının fazla olduğunu yineledi. Albayrak, "Ziraat Türkiye Kupası'nda ayrı bir kadroyla oynuyoruz ve galip geliyoruz. Ligde de ayrı bir kadroyla oynuyoruz, demek ki şu anda futbolcuya ihtiyacımız yoktur. Futbolcularımızın hepsinden çok memnunuz" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Güray Vural Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (9)

    CecoMobil-IOS:

    Aptal bi adam bu abdürrahim ya salak bi tipi var konuşmasıda öyle cahil birine benziyo bir nevi mal

    4
    28
    yanıtYanıtla
    Merhabam@m.m:

    Sen şunu diyosun aziz gibi şerefsiz adi pislik olsun diyosun

    yanıt19
    yanıt2
    Hakki:

    Chedjou''dan alacağın para ile önce beynine takviye yaptır, kalırsa üstü ile burnuna estetik yaptırırsın

    5
    17
    yanıtYanıtla
    MertMobil-IOS:

    Ne kadar sevimsiz insansın

    1
    20
    yanıtYanıtla
    mstMobil-ANDROID:

    sevmiyosan haberi okumadan gec dostum. oda sana ölup bitmiyodur :)

    17
    2
    yanıtYanıtla
    serkan:

    aynı gscik gibi bu adam da gereksiz

    3
    15
    yanıtYanıtla
    anti laz:

    bu koca burunluları sokmayın kardeşim camianın içine

    4
    9
    yanıtYanıtla
    CecoMobil-IOS:

    Muneccim arman doğru tahmin etmişsin ben her adam gibi fb liyim o tarla vs edebiyatlarını geç hepsi paralel abd oyunu olduğu ortaya çıktı . Keşke karşımıza bizi sahada yenmek için çıkan takımlar insanlar olsa ama nerddeeee o yürek ancak ayak oyunu imam oyunu hocı hoca oyunu

    1
    4
    yanıtYanıtla
    ŞİŞMAN:

    YAVV ABDURAMAN ABİ OKADAR PARAN VAR HALEN PROTOZ TİŞMU TAKAYSUN YAKAUŞMAY SANA DAAA

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title