Haberler

Abdülkadir Selvi'den Bülent Arınç'a Destek

Güncelleme:

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı açıklamalara destek çıktı. Selvi, "Erdoğan'ın açıklamaları zihinleri bulandırdı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İzleme Komitesi'ni uygun bulmuyorum" sözlerine "Kendisi sürecin her aşamasından haberdardır. Her hafta da bilgi verilmektedir. Kendisinin bu sözleri ona eleştiri yapılmasına neden olabilir. Hükümeti yıpratabilir" sözleriyle tepki gösteren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'den destek geldi.

"KATILIYORUM ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA"

CNN Türk'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın'ın konuğu olan Selvi, "Arınç'ın açıklaması bilgiye dayanan bir açıklama. Katılıyorum. Açıklama önemli ve değerli" dedi. Abdülkadir Selvi konuşmasını şöyle sürdürdü:

"BİR UYUMSUZLUK VAR"

"Şu açıdan çok önemli. Bülent Arınç Başbakan Yardımcısı ama özellikle de Hükümet Sözcüsü. Cumhurbaşkanı'nın izleme komitesi ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra, ben Diyarbakır, Mardin ve Cizre'den insanlarla temas ettim. Büyük bir coşku vardı ama o değerlendirmeler bir zihin bulanıklığına yol açtı. Bu şunu gösteriyor; bu konuda bir uyumsuzluk var. Uyum var dersek kitleleri kandırmış oluruz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdülkadir Selvi Bülent Arınç Yeni Şafak Güncel Haberler

500

Yorumlar (110)

MİTO:

RTE''nin en büyük korkusu başına mı geliyor?

15
30
yanıtYanıtla
cemilmobilWeb@haberler.com:

Esip gurleyenlerin hazin sonu yalnızlık

20
22
yanıtYanıtla
ak partilimobilWeb@haberler.com:

Rte yi karşısına alan halkı kaşısına alır. Bizde rte ne diyorsa o

4
38
yanıtYanıtla
Ali ssam02 akp52.9Mobil-IOS:

Rte tek başına kendi şahsına kral %52 unutmayın...

6
35
yanıtYanıtla
Kızıl Şaman:

Yıkıl Akp enkazını göreyim. . . Sana Parti diyenin yüzüne tüküreyim. . .

28
11
yanıtYanıtla
ÜniversitelimobilWeb@haberler.com:

Buda taktik olabilir hemen atlamayın ayrılığa düştüler diyerek, zeki olun.. Seçim öncesi AKP bilir ne yapıcağını taktikler gelsin... Yine AKP yine akp... İnşaAllah..

9
28
yanıtYanıtla
afyokMobil-ANDROID:

oylar mhp ye

29
7
yanıtYanıtla
Levent:

Tayyip, ben konu mankeni değilim beni halk seçti diyor peki yok saydığın başbakanı, millet meclisini kim seçti onlar mı konu mankeni, bu kadar kişilik bozukluğu olan kendini beğenmiş birini görmedim, herşeyi bozdu ve bozmaya devam ediyor sırf başkan olmak için

29
5
yanıtYanıtla
T.C Bozkurt:

Yiyin lan birbirinizii daha beter olun

26
3
yanıtYanıtla
Mali demirMobil-IOS:

Mhp gelse iktidara sokaklar kam gölü olur en iyisi HDP dir bütün halklari kucaklayan tek zihniyete sahip neden mi cünkü bugünlere mücadele ederek gelindi bunu inkar etmeyin biraz düsünün kardeslerim

17
12
yanıtYanıtla
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title