Haberler

ABD'yi Sel Vurdu: 26 Ölü, 40 Kayıp! Bir Canın Yok Olduğu Anlar da Kamerada

Güncelleme:

ABD'de şiddetli yağışların yol açtığı selde, 26 kişi öldü, 40 kişi kayboldu. Can alan afette bir kişinin otomobiliyle sulara kapılıp yok olması kameraya yansıdı.

ABD'nin Teksas eyaletini, geçtiğimiz hafta sonundan bu yana etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı selde, ilk belirlemelere göre 26 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi de kayboldu. Feci olayda bir kişinin otomobiliyle sel sularına kapılarak gözden kaybolması kameraya yansıdı.

100 BİN EV ELEKTRİKSİZ

ABD'nin Teksas eyaletinde etkili olan aşırı yağış, Houston'ı sular altında bıraktı. Teksas'taki Blanco Nehrinde su seviyesi 30 dakikada 3 metreden 12 metreye kadar çıktı. Civarda bulunan yüzlerce araç sele kapıldı. Eyalette 100 bine yakın ev elektriksiz kaldı.

ARAÇ İÇİNDE SULARA GÖMÜLDÜ

Sel sularının vurduğu Boerne kasabasında, aracı içinde sel sularına kapılan bir kişinin görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı. Çevrede bulunanların çaresizlik içinde izledikleri, aracı içinde sel ortasında kalan kişi ile aracı, bir süre sonra sürüklenmeye başladı. Sürücü araç içinden çıkamazken, ters dönen araç sulara kapılarak gözden kayboldu.

OBAMA TAZİYE MESAJI GÖNDERDİ

ABD Başkanı Barack Obama, sel felaketi nedeniyle Teksas Valisi Abbott'a taziye mesajı gönderdi ve eyalete federal yardımda bulunabileceğini belirtti.

Ulusal Meteoroloji Servisi, Teksas'ta yağışların devam edeceği ve daha fazla bölgede etkili olabileceği uyarısında bulundu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barack Obama Teksas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

ManisalıMobil-IOS:

Taktir ALLAHIN abd süper olsa ne işe yarar dünyada yaptıgı zulümlerin bir cezası olacak elbet

2
1
yanıtYanıtla
DUMRUL:

dünyanın süper gücüymüş ALLAH bir selle bir fırtınayla depremle nasıl bir güç olduğunu göstermiş

2
0
yanıtYanıtla
ia:

bin beter olun şerefsizler,

1
1
yanıtYanıtla
ccc:

alırsan mazlumun ahını daha çok çıkacak

2
0
yanıtYanıtla
ESNAF:

burayıdamı chp yönetiyor . BU BİR DOĞAL AFETTİR , HANGİPARTİNİN YÖNETTİĞİ FARKETMEZ BEYİNSİZ KARDEŞLERİM

1
0
yanıtYanıtla
gerçekçimobilWeb@haberler.com:

Inşallah daha beter olsun.

1
0
yanıtYanıtla
wxwxwx:

türkiyede olsa kıyamet koparırlar bu bir doğa olayı bunu hemen siyasete dökmek doğru olmaz eleştirileri daha makul sevilerde yaparsak kırıcı olmadan kazasız belasız yaşamak daha güzel

0
1
yanıtYanıtla
.Mobil-ANDROID:

ilahi adalet ??

1
0
yanıtYanıtla
baran:

siz Allaha inanmamaya devam edin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title