Haberler

ABD'nin Devlet Hesabından Tartışma Yaratacak Türkiye Paylaşımı!

Güncelleme:

ABD Sağlık Bakanlığı sosyal medya hesabından Esad karşıtı video paylaştı. Ancak videodaki çatışma ve savaş diye verilen resim karelerinden birinde Türkiye de yer aldı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Sağlık Bakanlığı sosyal medya hesabından Esad karşıtı video paylaştı. Videodaki görüntülerde ise İstanbul'daki polis müdahalesi sırasında çekilmiş bir kareye yer verildi.

VİDEODA SURİYELİ GENCİN AİLESİNİN BAŞINA GELENLER ANLATILDI

ABD Sağlık Bakanlığı, Suriyeli mültecileri konu alan bir video hazırladı. Videoda Sana isimli 25 yaşında ABD'ye okumaya gelen bir Suriyeli gencin ailesinin başına gelenler anlatıldı.

Esad karşıtı hazırlanan videoda hükümet tarafından muhaliflerin işkence ile öldürüldüğü ve birçok kişinin hapse atıldığı savunuldu.

VERİLEN RESİM KARELERİNDEN BİRİNDE TÜRKİYE'DE YER ALDI

Ancak videoki çatışma ve savaş diye verilen resim karelerinden birinde Türkiye de yer aldı. İstanbul'da bir polis müdahalesi sırasında çekilmiş fotoğrafta bir grup çevik kuvvetin TOMA ile hareket ettiği görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığı İstanbul Türkiye Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title