Haberler

İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğu'nda Canlı Bomba Alarmı

Güncelleme:

Polise, ABD İstanbul Başkonsolosluk binası yakınında üzerinde patlayıcı olduğunu söyleyen şüpheli bir kişinin olduğu ihbarı yapıldı.

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde, üzerinde bomba olduğunu iddia eden bir kişi hareketli anlar yaşanmasına neden oldu.

İkna edildikten sonra gözaltına alınan zanlının üzerinden patlayıcı madde çıkmadığı öğrenilirken, olay yerindeki şüpheli bir araçta da arama yapılıyor.

POLİSLER ALARMA GEÇTİ

İddiaya göre, konsolosluk binası önüne gelen ve üzerinde patlayıcı madde olduğu öne sürülen bir kişi hareketli anlar yaşanmasına neden oldu. Olay üzerine konsolosluk çevresindeki polisler alarma geçti.

ÖZEL HAREKATÇILAR OLAY YERİNE KOŞTU

Konsolosluk önündeki yol trafiğe kapatılarak, müzakereci bir uzman polis çağrıldı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. Konsolosluk önüne özel harekatçılar da sevk edildi.

PATLAYICI MADDE ÇIKMADI

Olay yerine gelen müzakereci polis, şüpheli şahısla konuşarak ikna etti. Şüpheli daha sonra üstü arandıktan sonra gözaltına alınarak polis aracına bindirildi. Emniyete götürülen zanlının üzerinden patlayıcı madde çıkmadığı öğrenildi.

"ÇEVREYİ BOŞALTIN"

Olay sırasında ABD Konsolosluğu'ndan 'çevreyi boşaltın' şeklinde anonslar yapıldığı duyuldu. Zanlıya ait olduğu sanılan şüpheli bir araçta da arama başlatıldı. Olay yerine gelen bomba uzmanları inceleme yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Tt Gs:

ABD ışid PKK AKP bu ülkeyi terketmek zorundasınız

22
21
yanıtYanıtla
Serkan Dal:

Bu paralel yapı artık fazla oldu. Bir an önce temizlenmesi gerekir.

9
20
yanıtYanıtla
sosyal adalaet:

Türkiye İŞİD alarmları daha çok çalacak. İŞİD PKK ye benzemez. Kafa kol kesiyor. Yakıyor adamı. .

16
11
yanıtYanıtla
ANLAYANA:

DOGRU BENZEMIYOR CUNKU PKK KÜRT BEBEKLERINI DAHA KUNDAKTAYKEN OLDURUYOR O GUNLERI UNUTMADIK

yanıt14
yanıt8
vitaminm@m.m:

anlayana sen kendi gözlerinle gördünmü yaşadınmı peki

yanıt1
yanıt1
HakkanmobilWeb@haberler.com:

KEMAL KILIÇDAROĞLU SÖZ VERDİ BİZİM ZAMANIMIZDA TASERON OLMİCAK ONA GÖRE OY KULLANIN

11
11
yanıtYanıtla
kar tipi:

İstanbulda ışıdçılar , elkaideciler cirit atıyor bu tür canlı bombalar sürekli tehtit oluşturacak istanbullunun bundan kaçısı yok

17
1
yanıtYanıtla
.:

KEŞKE GERÇEK OLSAYDI

5
10
yanıtYanıtla
Ülkücü hareket engellenemezMobil-IOS:

Şah fırat operasyonu rezıllıgını kapatma çalışmaları bunlar şehit pilotlarımızı, egede öldürülen ülkücü Fırat kardesimizi unutturma calısmaları bunlar daha dogrusu ülkeyi biraz daha uyutma çabası

5
9
yanıtYanıtla
Ersinm@m.m:

Adam. Deli siz neden bahsediyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title